Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. A jeszcze była u nas kuzynka w ciąży... Ech przejdzie mi...
Dostałam w końcu okres! 

Tak się cieszę! Nareszcie będę mogła zrobić badania i pójść do lekarza! Mam nadzieję, że da nam zielone światło i że będzie wszystko ok.
Jutro zadzwonię by się umówić.
Ściskam Cię mocno!
i mam nadzieję, że dołączysz do staraczek
Super, że Ci się podobało na koncercie (faktycznie chyba tylko to jedno nagranie znam). Ja lubię Eminema ;-) (na " Mockingbird", "Lose Yourself" "Hailies song" odpływam) i Seana Paula ( "Like Glue", "Temperature"). Ale moje nagranie wszechczasów to U2 "With or Without You" i "One". Po prostu niema lepszych...:-) Nawet w zeszłym roku zaraziłam moich uczniów. Poszłam na zastępstwo na angielskim i zrobiłam im listening z pierwszym z nich utworkiem. Wszyscy pożyczali ode mnie płytkę
.
.
i życzę z całego serduszka bliźniaków
jutro już napewno jadę zrobić to badanie bo dzisiaj miałam coś innego pilnego do pracy..... ale na taką brzydką pogodę to nie chce się z domu wychodzić