Marti83
happy mumy:D
Ehhh ja nigdy nie miałam zwierzaka, bo moja mama nie pozwalałaale teraz mieszkam już w domku z Narzeczonkiem, więc cos się wymyśli
pieska już mamy:-)
polecam kotka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ehhh ja nigdy nie miałam zwierzaka, bo moja mama nie pozwalałaale teraz mieszkam już w domku z Narzeczonkiem, więc cos się wymyśli

Dziewczyny każda z nas będzie najlepszą mamusiąto daję się wyczuć, że każda ma dobre serduszko i tyleeeeeeeee miłości do ofiarowania
![]()

Narzeczonek wróci zrobimy remont i wtedy pomyślimy i zadecydujemy:-)

Danulka masz kotka i to mi dało do myślenia, robiłaś badanie na toksoplazmozę?

No właśnie kochana nie nawet o tym nie pomyslałam, dopiero po tym poronieniu o tym pomyślałam i pierwsze co będe robić to właśnie to badanie![]()
No prosze jeszcze jedno weselicho za miesiąc ale fajnie![]()
teraz jeszcze tylko będzie trzeba dopiąć parę szczegółów na ostatni guzik i tyle
to koniecznie zrób, bo niestety kotki to przenoszą.
ja to przechorowałam i mam przeciwciała.