reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiem Dziewczynki......
Wiem,ze tylko dzięki Wam zdołałam przez To poprzednio przejsc....więc teraz tez mam nadzieje,ze dam(y) sobie rade.....
Dziękuje..............

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka0240 trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę będzie dobrze tylko myśl pozytywnie.
Przekażcie pozdrowienia Edytce niech wypoczywa bo ja niestety nie mam z nią kontaktu ale rozumiem że przeżywa trudne chwile.
Pixellko a jak tam zdrówko Twoje i córeczki mam nadzieję że już ok a wyglądasz po prostu świetnie
Witam nowe forumkowiczki a dla Waszych aniołków (*) zostańcie z nami
Ona26 powodzenia na utrzejszej wizycie na pewno będzie dobrze i oczywiście czekamy na wieści
Syla nie ma to jak w domku tylko pamiętaj że masz wypoczywać
Wróbelku obolała od leżenia jak zobaczysz maleństwo ono wszystko Tobie wynagrodzi a ja mam w przedszkolu Hanię bardzo fajna dziewczynka ładnie rysuje, madra i ma sliczne oczy
Emy biedactwo bądź dzielna tym bardziej mi przykro z powodu zachowania Twojego M. może to po prostu człowiek, który chce być w centrum zainteresowania, wybacz ale nie pochwalam jego zachowania życzę siły abyś przez to przebrnęła za to pamiętaj że masz nas będziemy z Tobą.
Aga ir dobrze że powoli jak piszesz wracasz do życia ale pamietaj kochana że nie możesz się przemęczać
Kasiek wiem że ciebie boli ale niesamowita z Ciebie kobieta bo pomimo bólu jeszcze spacerki z małym i inne obowiązki - szacunek
Przyszła mamusiu dziwne teksty ma Twój M. - ale niektorzy tak po prostu mają jakby reakcją obronną miał być atak a może jeszcze jest szansa bo dopiero chyba trzeci test z kolei pokazał kreseczkę poczekaj jeszcze trochę albo jakby poradziła Edytka nasza kochana zrób betę
Mamusia grzesia trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
Selenko sliczna ta Twoja córeczka aż chce się patrzec bez końca
Kaska0201 a janiestety też jetem palaczem wróciłam do tego jak przestałam karmić może razem porzucimy to będziemy się motywować. Buziaczki dla Werci a moze jakieś zdjęcie Twojej pociechy wrzucisz?
Angelka dla Twojej Zosieńki (*) i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i piękny kolor nadziei
Wszystkie bb forumkowiczki serdecznie pozdrawiam.

Agnieszko oczywiście że zawsze masz nas i jak tylko bedziemy mogły to zawsze Ciebie będziemy wspierać i pomagać tylko proszę Ciebie o jedno nie znikaj tylko pisz

reklama
AJ nie wiem nawet co napisać (*) serce pęka... przytulam cię mocno...
my tutaj jesteśmy aby także i smutki dzielić na wiele... pamiętaj

Do góry