reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

P. M. to może ja mam za Ciebie @ bo własnie przyszła a Ty będziesz się cieszyła swoja fasolinką? Zrobisz betę jak juz pisałam wczesniej? A co to był za numer który miałas zrobić swojemu szefowi? witaj Ola 81

reklama
Wiadomośc od Edytki:

Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.
Gratuluję also, nareszcie się doczekałaś. Utul małego od nas.:tak:

A jak zapytałam co u niej, napisała:"nic.."
Czyli nadal bez zmian, niestety.:-(

P. M. to może ja mam za Ciebie @ bo własnie przyszła a Ty będziesz się cieszyła swoja fasolinką? Zrobisz betę jak juz pisałam wczesniej? A co to był za numer który miałas zrobić swojemu szefowi?

bete robilam 8 dni temu i bylo 1,2 - wszyscy mi mowia ze za wczesnie zrobilam, dzisiaj test ale nie z porannego moczu tylko kolo poludnia i byla 1 wyrazna krecha, wiec nie wiem czy jest sens..

a numer jest taki ze odchodzac z firmy poinformowalam najwiekszych klientow, ktorych zreszta ja zdobylam, ze odchodze z firmy i juz tam nie pracuje wiec w celu przedluzenia wspolpracy prosze sie z kims innym kontaktowac i uslyszlam ze skoro ja tam nie pracuje to nie ma sensu przedluzac wspolpracy

Dzisiaj o 19:55 przyszedł na świat ich synek Ignaś. Waga 3350 długość 56 cm. Jest taki malutki i śliczniutki, a rodzice bardzo szczęśliwi.

reklama
Wiadomośc od Edytki:

Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.
Gratuluję also, nareszcie się doczekałaś. Utul małego od nas.

A jak zapytałam co u niej, napisała:"nic.."
Czyli nadal bez zmian, niestety.

wielkie, ogromne HUUUUUUUUUUUUURAAAAAA dla also..

Do góry