reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry :-):-):-)
Also gratuluje ślicznego synka - boski jest :-):-):-)
Sonita brak mi słów na takie kobiety jak Twoja koleżanka, ale jak już ktoś napisał to jej życie, jej sumienie i wcześniej czy później za takie czyny się płaci...:dry::dry::dry:

reklama
dziewczyny, ja to do was zaglądam jak się cos dzieje, bardzo was przepraszam za to, ale po prostu brak czasu i trochę lenistwa. u mnie szok, miałam jedną @ po zabiegu i drugą @ powinnam mieć w środę w zeszłym tygodniu i do tej pory nie mam, zrobiłam test w sobotę i wyszedł negatywny, co sie ze mną dziej :szok: no trochę sie boję... a trochę nieśmiało cieszę.... juz sama nie wiem.

z mojej strony współczuję wszystkim nowym koleżankom... widac tak miało być...
i gratuluję wszystkim przyszłym mamusią ...

Cześć.
Własnie Edytka napisała, chyba pobędzie w szpitalu do końca I trymestru.Nic się nie dzieje, ale dla bezpieczeństwa ma leżeć.

Kurczę do końca I trymestru to strasznie długo...ale czego się nie robi dla fasolki:-D

Dziewczynki, wklejam zdjęcia mojego syneczka. Jest taki kochany, że nie możemy się na niego napatrzeć. Wszystkim staraczkom i tym, które dopiero są po zabiegu i nie mają wiary, życzę tego słońca. Ja też jeszcze rok temu nie wierzyłam, że kiedyś będę taka szczęśliwa (dla tych co nie wiedzą, straciłam dzidzię 2 razy).

Kochany ten Twój synuś:-)

Hej laseczki, ale mam podły humor. Widziałam się dziś z dobrą koleżanką, nie miałyśmy kontaktu z dwa miesiące i ona do mnie mówi, wiesz ostatnio to tyle przeszłam z moim Michałem, usunięta ciąża itd...

Masakra jak dla mnie...nawet tego nie skomentuję:angry:

Witam, moja ciąża obumarła w 7 tc, zabieg miałam 3 dni temu. Teraz dochodzę do siebie, mam jeszcze anemię, bo zaczęłam za mocno krwawić przy poronieniu zanim trafiłam do szpitala. Psychicznie to nie wiem kiedy się z tym uporam i tak więc jak przeczytałam to co napisała Sonita jest dla mnie tym bardziej dołujące. Nie będę komentować tego, bo każdy sam decyduje o swoim losie i życiu (tylko szkoda, że czasem o losie takiego nie narodzonego dziecka też - chociaż nie chciałabym mieć takich rodziców co mnie nie chcieli).

Witaj kochana:-) przykro mi, że w takich okolicznościach, ale mam nadzieję, że z nami będzie Ci lepiej i lżej:tak: dla Twojego Aniołka
[*]

Dziewczyny w sobotę miałam wieczór panieński i było super:-D ale niestety już o 21-22 byłam dętka:-p mam nadzieję, że na weselu wytrzymam:-p dziewczyny ubrały się na różowo (że niby to mój ulubiony kolor:-p) i ogólnie było bardzo wesoło:-D dostałam piękne pluszowe kapcie z wackami (w nawiązaniu do imienia mojego Narzeczonka:-p):-D hehe, a jak wróciłam do domku to musiałam pijaczków odwozić do domku hehe, bo Narzeczonek imprezkę też robił, ale w domku, tzn. w garażu:-p na szczęście wszystko już mamy załatwione, więc w tym tygodniu mam relaks:-D środa fryzjerka, czwartek paznokcie, a w piątek kosmetyczka:-D

Aha muszę się pochwalić, bo wczoraj dostałam drugą @ i już nie będę się musiała martwić w czasie ślubu i wesela:biggrin2:

I trymestr w szpitalu, to rzeczywiście musi być męczące... :dry::dry::dry:Ale dla dzidzi warto.;-);-):-D Mnie też to może czekać w przyszłości. Jeśli zostanę przy moim lekarzu (ale nie wiem,czy zostanę), to on na 100% mnie położy na patologii ciąży na kilka tygodni...

Selenko, ślicznie wyglądasz i jak już śliczniutki brzuszek! A pamiętam jak przyszły te spodenki i jeszcze były na Ciebie luźne.

Dziewczyny, wiecie powiem Wam, że warto przejść przez te wszystkie złe doświadczenia, które nas spotkały i wierzyć, że zaświeci dla nas słońce. Ja gapię się na tego malucha i nie mogę uwierzyć, że to prawda i że jest mój. Warto było czekać.

Przytulam wszystkie, które tego akurat potrzebują. Buziaczki.

Napiszcie co z Agą_Aj??? Bo nic nie wiem.

also, ano spodenki były luźne, teraz zapięte na minimum i jeszcze jest miejsce, ale cóż, taki mój urok ,że producent spodni przewidywał większy brzuch. ha ha
U Agi AJ.. pisałam do niej dziś, siedzi i czeka na lekarza, pewnie dziś będzie miała zabieg. Strasznie mi przykro.
GosiaLew, Mnie równiez ciąża obumarła w 7tc, 12 czerwca minie rok od kiedy sie o tym dowiedziałam.Wtedy był to już 10 tc. Trzymaj się i uwierz w lepsze jutro. Wiem co czujesz, bo tez ciężko mnie było przekonać.

Dziewczyny, wiecie powiem Wam, że warto przejść przez te wszystkie złe doświadczenia, które nas spotkały i wierzyć, że zaświeci dla nas słońce. Ja gapię się na tego malucha i nie mogę uwierzyć, że to prawda i że jest mój. Warto było czekać.

.

Muszę Ci powiedzieć, że jesteś dla mnie nadzieją... Mam nadzieję, że też będę mogła cieszyć się takim darem :sorry2::sorry2::sorry2:Ciągle w to wierzę:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Witam dziewczynki;)
DA....wszystkie doczekają zobaczysz,,,,,,,,,,ja tez w to nie wirzyłam, a teraz jestem tego coraz bliżej.....

Selenko dziękuję,że przekażesz....jak załaduje to napewno napiszę,,,,, mimo wszystko ,że musi leżeć,,,,, to warto, ma okruszka i o niego zawsze warto leżeć......uda się ...........:-D:-D:-D

Selenko,,,, pięknie wyglądasz,,, naprawdę.... a TWOJA córcia ślicznotka, Madzia pewnie tez będzie taka słodka,,,, no o męzu nie bede pisała ,że to ciacho,,,heh bo mni epogonisz,,he,,heh:-D:-D:-Dogólnie wyglądacie ślicznie;)

ALSO....Ignaś cudny,,,azmi się nie chce wierzyć ,że on ma dopiero 6 dni,,,,a wygląda na takiego dużego bobaska,,,,,,, wygladacie uroczo,,,,;) teraz niech zdrowo rośnie......:-D:-D:-D

Alla juz wyszła,,,,,,?? czekamy na fotki KUBUSia.... kurcze to coś niesamowitego,, po stracie zobaczyc ,że sie udało i takie małe ślebka patrzą na CIEBIE..... cud:-D:-D:-D

WSZYSTKIE GO DOCZEKAMY:tak::tak::tak::tak::tak:

EDI.......:-D:-D

SYLA..... co u niej,, wie ktosjak ma się z maleństwem??

Wróbelek,,, a Ty gdzie się podziewasz??

ALutka,,,, buziaki, będzie ok,, zobaczysz.........:tak::tak::tak:
ALICJA,,,,,, jak tam byłaś juz u ginka???? staranka rozpoczęte????
MARTA.............ONA:-D:-D:-D:-Dbuziol.. gdzie się podziewasz. nie mogę Cię na gg złapać????

AGA AJ...jesteśmy z TOBA dziś.... trzymaj się.......................:tak::tak::tak:

NOWE DZIEWCZYNKI WITAM I TULE DO SERDUCHA,,,,,,,,,,,:tak::tak:

MARLENKA< SZAFIREK, ALICJA ALUTKA< KOTI, GANG OLI, AGI, KAROLKA, MAGDALENKA, GLORIA,Mama sówka, przyszła mamusia, dorota s,, i wszystkie staraczki,, wszyscy trzymamy kciuki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

przyszła mamusia trzymam kciuki:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-Ddaj znać jak po wizycie.;):-D:-D

NIUSIA,,,, piękne arcydzięła,,, zdolniacha,,,,,,:tak::tak::-D:-D.. zakładaj jakiś interes albo załuż stronkę na necie,,,,,,,,;):-D:-D:-D:-D. jak tam praca???

PATI.... SONITA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``buziaki;):-D:-D:-D

KINGUS ,ENKA,,,,,,, dbajcie i odpoczywajcie..

AGA IRL.... dobrze,że się uspokoiło,,, u WAS...... widzisz zawsze mówiłam,że Ty nie odpuścisz,,,,i że teraz się uda,;):-D:-D:-D:-D

WSZYSTKIE DZIEWUSZKI POZDRAWIAM..............

PIXELKA,, buziaki DLa CIEBIE i WIKI...........................

DILAJLA,,,,,, jak tam????

Kurcze wiecie co u ADASIA MORDOKLEJKI:confused::confused::confused::confused::confused:

GUśka a ty naweet nie zawitasz oficjalnie się pochwalić cudem??

MIRCIa, mam nadzieję,że Adaś już lepiej i biegunka ustąpiła,,,,

jeżyk,,, daj nowe fotki,,,,,,,bąbla.....:tak::tak::tak::tak:
WSZYSTKIM, ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA;):tak::tak::-D:-D:-D

Do góry