reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki wieczorow pora;-)
Nie czulam sie dzis najlepiej wiec prawie caly dzien przelezalam(ba na dniu spalam ponad 3 godz).Klopoty z jedzeniem coraz wieksze-nie moge nic przelknac...
Do tego pobolewa mnie dzis brzuch i to moje tzw.plamienie pzybralo kolor brazowawy.
Do tego poklocilam sie tyci z mezem,ktory twierdzi,ze napewno jest wszystko dobrze,ze przeciez mialam robione usg w ta srode i ze niby to za duzo panikuje...
nie wiem taka juz jestem i wole dmuchac na zimne niz potem zalowac,ze za pozno poszlam do lekarza jak mnie cos niepokoilo...
Moj ginekolog ma urlop wiec stanelo na tym,ze tak dlugo trulam,ze jutro idziemy do innego lekarza(maz musi isc ze mna bo niestety jeszcze nie za dobrze mowie po niemiecku).Mam nadzieje,ze jutro przyjma mnie do lekarza i ze bedzie wszystko dobrze...

Idź Kochana jak najszybciej do lekarza, lepiej dmuchac na zimne, niż później gorzko się rozczarować..:tak:

reklama
Witam, moja ciąża obumarła w 7 tc, zabieg miałam 3 dni temu. Teraz dochodzę do siebie, mam jeszcze anemię, bo zaczęłam za mocno krwawić przy poronieniu zanim trafiłam do szpitala. Psychicznie to nie wiem kiedy się z tym uporam i tak więc jak przeczytałam to co napisała Sonita jest dla mnie tym bardziej dołujące. Nie będę komentować tego, bo każdy sam decyduje o swoim losie i życiu (tylko szkoda, że czasem o losie takiego nie narodzonego dziecka też - chociaż nie chciałabym mieć takich rodziców co mnie nie chcieli).
Witaj, bardzo mi przykro z powodu Twojego Aniołka. Dla niego
[*]

Dziewczynki, wklejam zdjęcia mojego syneczka. Jest taki kochany, że nie możemy się na niego napatrzeć. Wszystkim staraczkom i tym, które dopiero są po zabiegu i nie mają wiary, życzę tego słońca. Ja też jeszcze rok temu nie wierzyłam, że kiedyś będę taka szczęśliwa (dla tych co nie wiedzą, straciłam dzidzię 2 razy).

Synuś przecudowny , gratulację. Warto było czekać

hej królewny
ALSO chłopiec cudo
SELENKO brzusio tylko pozazdrościć - tak pozytywnie oczywiście z tą zazdrościa
AGA AJ jestesmy z Tobą
przekażcie proszę EDZI że się o nią i jej fasoleczkę modlę

wszystkim nie wymienionym życzę miłego dnia
przepraszam ale jeszcze mnie do końca dół nie puścił Wercia zaraz do szkoły i bardziej ja się stresuje niż ona

wczoraj bylismy na komunii i ktoś tam mówi- Kasia jak ty ładnie wyglądasz jakbyś w ciąży była - lzy w oczach a mój R na to - moja żona zawsze ładnie wygląda a w ciązy to będziemy za niedługo - kobitka sie uśmiechnęła i koniec tematu tym bardziej że nie wiedziała o tym co nas spotkało.
mój R po raz kolejny mnie zaskoczył-pozytywnie

kasia super Twój mąż zareagował.

Przekażcie pozdrowienia Edzi

Olcia po wizycie daj znać co tam U ciebie sie dzieje.

Aga aj myslami jestem z Tobą. Trzymaj się dzielnie kobieto.

Selenka córcia to już panna, a Ty wygladasz świetnie.:tak::tak::tak::tak:

Dziękuję, dziękuję. Ano ona jest Panna, skończyła już 16 lat i ma o 8 cm więcej wzrostu niż Ja. Fajnie mieć juz takie duże dziecko, ale fajnie też będzie sie mieć malutkie raz jeszcze.
tak wyglądała Ola jak miała 3 tygodnie:

reklama
Do góry