reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

MisiaMonisia - gratulacje!!! Witaj Nikosiu na świecie i przyjmij przytulaski od e-ciotki :tak::-D rośnij zdrowo Szkrabie! ik wracajcie szybko do domu ;-)

OneMoreTime - cichutkie gratulacje póki co :tak:

reklama
one - jak to nie ma różnicy , sama piszesz ,że go lepiej widać niż poprzedniego ,że nie musisz testem kręcić :-) mi bladziochy wychodziły przez kilka dni a beta ładnie rosła :tak: &&&&&&&&& w dalszym ciągu i po cichutku już gratuluje :tak::-)

black cat- wysiłek jest dobry ale ja anglestw pisze po owu bym odpuściła , albo co najmniej zwolniła :tak: &&&&&

martavel - no i znowu sie poryczałam i szacun za brak znieczulenia :-)

kinia - moja torba jeszcze w rosole :-D jakoś nie moge się zebrac do spakowania jej , no i jeszcze klika rzeczy musze dokupić :zawstydzona/y:

gloria- &&&& za tego jednego silnego żołnierza :tak:

dziękuje za słowa otuch co do wagi :tak: mam nadzieje ,że jakoś wrócę do normy , puki co powtarzam sobie ,że przynajmniej będzie widać jak waga maleje :tak:

MISIA GRATULACJE !!! :)
WIDZĘ ZMIANA IMIENIA Z KEVINA NA NIKOSIA?:)

oNE DLA CIEBIE RÓWNIEŻ GRATKI:)

Pozdrawiam:)Tak sobię myślę,że jest tu już więcej starających się więc może bym wróciła?:)Przyjmiecie spowrotem jak coś?:)

ONE skoro jest druga kreska to chyba jednoznaczne, że dzidzia w w drodze :happy: A w którym dniu cyklu testowałaś?
Ona zapraszamy :-)

Ja odebrałam dziś moje wyniki i po Letroxie TSH ładnie spadło do 1,3 :) Od zakończenia owulacji coś lewy jajnik mnie ciągnie. Miała któraś z Was tak?

Ostatnia edycja:
BlackCat ja biegalam przed ciążą co drugi dzień po 5-6 km i cwiczylam ogólnorozwojowke ale jak zobaczyłam dwie kreski to przestałam. Raz że dostałam nakaz leżenia od gina a dwa że rzygalam i mdlalam koncertowo. Myślę, że jeżeli narazie sprawia Ci to przyjemność i podnosi poziom endorfin to ćwicz :-) lepiej jak będziesz dotleniona i zadowolona :-)

OneMoreTime jak czytałam o tym pierwszym cieniu cieniow to coś mnie tknelo że to na pewno początek 9miesiecznej przygody :-D

A ja dzisiaj poczułam coś w brzuchu, zapewne gazy :p ale przypominało mi się jak fajnie było, kiedy Olek się tam ruszał... :-)

Dziewczyny, nie biorę jeszcze duphastonu... wydzwaniam dzisiaj do mojego gina, ale zajęte cały czas. A raz jak nie było zajęte to się poczta włączyła. On dzisiaj przyjmuje, więc chyba się tam przejadę po prostu, żeby dał mi tą receptę na dupka. Miała jakąś końcówkę, ale ostatnio robiłam porządki i wyrzuciłam tabletki bo po terminie były....:baffled:

A jutro z rana idę betę zrobić,żeby niedomówień nie było :happy: no i żeby później móc przyrost sprawdzić :happy:

Aha, dzisiejszy test robiłam w 32 tc.

Dobra, lecę. Pa!

Misia ogromne gratulacje!!! Mały uparciuszek w końcu dołączył do mamy i taty:-D Zdrówka i radości bez liku!!!

One no kochana trzymam mocno kciuki za małego bladzioszka
:-D&&&&&&&&&

Magda88 jak tam mały lokator się miewa???

Ona wracaj, wracaj
:tak:

Anty co u Ciebie?

Doris, Lumia, Neta ściskam i trzymam kciuki za teściki&&&

Aktualizuję listę
:-) Oh... piękny prezent urodzinowy by był:-)

Pozdrawiam was wszystkie dziewczynki!!!

jett94 - II

Naala - termin niechcianej @ 8 kwietnia 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ 19 marca 2015 r
Lumia - termin niechcianej @ ok 28 marca 2015 r.
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015 r.
Anula1807 - termin niechcianej @ sierpień 2015r.

ONA1227 – termin niechcianej @
anty2 - termin niechcianej @
Black cat -termin niechcianej @ 2 kwietnia 2015r.

Misia
Wielkie Gratulacje!!!!!:)
Witaj Nikosiu -, uparciuchu:p na Swiecie:)

ONE
Ja tak po cichu coś czułam ,że Ci się uda - poważnie:) Leć Kobitko na bete i juz żebym wiecej nie czytała o żadnym Dzwikganiu, bo kopniaka zasadzę;-):-)
Kochana za piekną betkę&&&&&&&&&&&&&&&&

Nalaa
Dziękuje Kochana za kciuki:) Rozumiem, ze 8 kwietnia to Twój dzień
;-), no i że staranka już zaczynasz?:)? Jeśli wszystko przed Wami, to owocnych staranek;)

Neta
A co tam u Ciebie? halo, halo?

Black

Kciuki zaciskam za dwie grube krechy;)

Witam Nowe Aniołkowe Mamusie
i śle pozdrowienia dla Całej Reszty:)

reklama
Hej dziewczyny :)
Misia :) Wielkie gratulacje dla mamusi i tatusia !! Dużo zdrówka dla Nikosia <3

Mam problem.. Wczoraj minęło dwa tygodnie od zabiegu. Plamić przestałam po 8 dniach. Dziś już byłam w pracy. Specjalnie się nie przemeczalam a teraz wieczorem zaczęłam dość konkretnie krwawic.. I jakieś skrzepy i ogólnie czuje się kiepsko.. Od 3 dni ciągle taki śluz miałam , boli mnie brzuch tak jakby właśnie na @ albo owulka..a dziś to krwawienie i dalej okropny ból podbrzusza. Nie wiem czy to normalne.. Wizytę mam mieć za tydzień ( 3 tyg po zabiegu a nie widzi mi się iść wcześniej bo zbadać bym się chyba teraz nie dala... )
Trzymam kciuki za piękne dwie kreseczki i wszystkie staranka :*
Pozdrawiam Ania :)

Do góry