cfcgirl
Mamusia Marysi
Ptaszyno Kochana:
Żadna noc nie może być aż tak czarna,
żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy.
Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna,
żeby nie można było odkryć oazy.
Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest.
Zawsze gdzies czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.
Trzeba sie wyplakac po tym co nas spotkało, trzeba się wyżalić i pożegnać nasze Maleństwa. Choć czasami będziesz się czula ,że świat Ci się zwalił na głowę, że ludzie Cię nie rozumieją przyjda dni ,że zaświeci jeszcze słoneczko. Mi pomogły słowa koleżanki, że teraz jesteśmy Aniołkowymi Mamusiami. Było mi lżej myśląc,że moja Dzidzia jest teraz Aniołkiem i się mna opiekuje.
My zawsze Cię zrozumiemy, każdy wykrzyczany żal, wylaną łzę.Masz rację , patrzcie z mężem do przodu. Myślenie pozytywne jest najważniejsze.
A ja w końcu po 45 dniach dostałam 2 @ po zabiegu. I od razu się lepiej czuje.
Całuje Was wszystkie. No i oczywiście czekam na newsy od Dagi tak jak i wy.
Żadna noc nie może być aż tak czarna,
żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy.
Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna,
żeby nie można było odkryć oazy.
Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest.
Zawsze gdzies czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.

Trzeba sie wyplakac po tym co nas spotkało, trzeba się wyżalić i pożegnać nasze Maleństwa. Choć czasami będziesz się czula ,że świat Ci się zwalił na głowę, że ludzie Cię nie rozumieją przyjda dni ,że zaświeci jeszcze słoneczko. Mi pomogły słowa koleżanki, że teraz jesteśmy Aniołkowymi Mamusiami. Było mi lżej myśląc,że moja Dzidzia jest teraz Aniołkiem i się mna opiekuje.
My zawsze Cię zrozumiemy, każdy wykrzyczany żal, wylaną łzę.Masz rację , patrzcie z mężem do przodu. Myślenie pozytywne jest najważniejsze.
A ja w końcu po 45 dniach dostałam 2 @ po zabiegu. I od razu się lepiej czuje.
Całuje Was wszystkie. No i oczywiście czekam na newsy od Dagi tak jak i wy.