reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej babuszki!
ewulka123,to coś jak ja...Pierwszy test był poprostu za wcześnie,i dlatego nie wyszedł..(ja robiłam go w 30dc,A w 40dc taka bledziutka druga,a za 3 dni juz nie z porannego moczu,dwie grubaśne krechy! I tez mój gin nastraszył mnie troche..tą cystą,c.pozam.,itp.Ale wiesz co?niepoddaję się !Biorę te leki co kazał,i 25 wstawiam się u niego na kolejnym usg.Chyba że wcześniej umówię się z innym...
Trzymam kcióki,wiem że wszystkie tu dziewczyny trzymają i za mnie,i za ciebie..za nas wszytkie!
Powodzenia!!

reklama
Witam ponownie.
Cieszę się, że otrzymałam tu słowa wsparcia, i doskolale zdaję sobie że nie jestem jedyna, ale same wiecie jak jest ciężko.
Po przelaniu emosji zauwazyłam, że starcza mi siła na zaledwie 3 dni i dzisiaj znowu miałam doła. Potrzebuję czasu jak kazda z Nas.
Ewulka123 bardzo bym się cieszyła, gdyby wszystko u Ciebie było O.K. Ja równiez uwazam, że najlepiej jest teraz zrobić beta HCG, bo na USG jeszcze nic się nie zobaczy. A to że masz masz mdłości to się ciesz, to bardzo dobre oznaki ciąży, bóle podbrzusza tez mogą być bo przecież rozpoczyna się nowe Życie.
Ja musze jeszcze poczekać, skonsultować się z miom gin. poradzić się co dalej ze mną.
Trzymam mocno kciuki i pozdrawiam

Witajcie Dzięki Za Odpowiedzi Jeszcze Dodoam Ze Dzis Rano Znowu Zrobiłam Sobie Test I Wyszły Wspaniałe 2 Kreseczki .nie Wiem Czy Uda Mi Sie Dzis Zrobic Te Hcg Bo Mąz Musiał Jechac Do Miasta I Nie Mam Z Kim Zostawic Dziecka.ale Jutro Napeno Sobie To Nadrobie I Badanie Powtótzr Aby Przekonac Sie Czy Rośnie.cały Czas Zyje W Niepokoju, Mam Małe Mdłosci Jestem Słaba Ale Jak Narazie Nic Nikomu Nie Ogłaszam I Czekam Na Potwierdzenie Się.planuje Jeszcze Wybrac Się Do Innego Lekarza Aby Miec Teraz Opinie Z Dwóch Stron.pozdrawiam Serecznie Wszystkie Obecne I Przyszłe Mamusie.

Kochane dziewczyny. Wszystkim zafasolkowanym Mamusią życzę, żeby wszystko bylo w jak najleszeym porządku. Dziewczyny oddajcie swoje troski Matce Bożej. Ona jako Matka wysłucha waszych próśb i na pewno zrobi wszystko co w Jej mocy,żeby wszytsko bylo ok. Nie martwcie się bo nerwy nie sa wskazane w waszej sytuacji. Uśmiechajcie się do Waszych Maluszków a one na pewno beda się uśmiechac do Was. Bardzo się cieszę Waszym szczęściem

Cry ten strach, żal zlośc i gniew niedlugo sie zmniejszą. Ale tesknota jak to ludzka rzecz nei minie. Najtrudniejsze w utracie dziecka jest to,że chociaz Maleństwo juz nei jest z nami, miłośc do niego trwa nadal w naszych sercach i zawsze tam pozostanie. Ja na www.dlaczego.pl stworzyłam dla mojej Kruszynki wirtualny grobek. Zapalam mu świeczuszki i jest mi lżej. A bardzo mi ppmogły tez słowa koleżanki, która tez utracila Maluszka, że mamy dar specjalnego macierzyństwa- Anielskie Macierzyństwo. I odkąd zaczęlam tak myślec, jest mi trochę lżej.

Mam nadzieje,że wszystkie predzej czy później będziemy mogły się pochwalić dobrą Nowiną, że czeka na nas i Anielskie i ziemskie macierzyństwo. Musimy tylko uzbroic się w cieprliwość kiedy Nasze Aniołki będą gotowe zagościc pod naszymi serduszkami.

anioki1jf4.jpg

hejo :rofl2: :rofl2:

byliśmy wczoraj z mężem i rodzicami Naszymi w Rożnowie (Łukasz ma tam babcię i akurat był odpust i pojechaliśmy tak jak co roku jeździmy) ;-) pozwiedzialiśmy po drodze trochę :dull: :dull:

Aniulka - gratulacje i bardzo się cieszę że z dzidziusiem wszystko wporządku :tak::tak:fryzurka superowo :rofl2::rofl2:

Antilka - robiłam odrosty (bląd) i pasemka (srebrny popiel) narazie nie obcinałam bo mam wesele w sobote brata :rofl2::rofl2:

Ika - jak samopoczucie ??

Madzia - witaj kochana właśnie zastanawiałam się co tam u Ciebie słychować :tak: dobrze że wszystko dobrze z groszkiem :dull: :dull:

ewunia - napewno wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki :happy2::happy2:

Gabi - nic się nie martw nie jesteś sama ;-) :tak::rofl2:

cry - u Nas możesz wszystko powiedzieć co Cię gnębi:tak: jesteśmy z Tobą w tych trudnych chwilach :tak::tak: zawsze Cię wysłychamy i może jakoś zaradzimy :tak::dull:

ewulka - Gabi ma racje zrób sobie bhcg i wtedy bedziesz wiedziała ;-);-)

cfcgirl - piękne słowa :tak::tak::rofl2::rofl2:

buziaczki :elvis::elvis:

tolka23- hmmmmmmmmm Własnie zobaczyłam ze Twoj aniołek odszedł tego samego dnie i roku co przyszła na swiat moja SARA
SCISKAM MOCNO WSZYSTKIE KOBITKI

JAKOS MI SMUTNO:sick:/własnie maz mi wyjechał /
I CIąGNIE MNIE NA WAZ WATEK .....

reklama
hejo kobitki :rofl2::rofl2:

u Mnie upał że aż się leje z człowieka :rofl2::rofl2::rofl: :rofl: właśnie wybieram się do pracy :happy2:

agusia - nio widzisz Moja dzidzia poszła do nieba a Twoja przyszła na świat :elvis: to dobrze że Cię ciągnie do Nas :rofl2: przecież przeżyłaś to samo co My więc pisz jak najwięcej i opowiadaj co u Ciebie :tak:

a jak tam samopoczucie brzuchatki ?? upał doskwiera napewno :crazy: ale dacie radę buziolki dla Was kochane ;-);-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry