a co było przyczyną zakończenia ciązy w 19 tc? Bardzo Ci współczujęPod koniec czerwca zakończona w 19 t ciąża a teraz po 4mc kolejna i obecnie 6+4
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
kochana, ja tez dużo plamiłam na samym poczatku (lekarz twierdził, ze się leje), odstawilam na tydzień clexan i acard bo P bardzo sie na mnie złościł a że moja gin kazała brać wiec tylko ze strachu na tydzień przestałamJutro wizyta popołudniu.. Będę dokładnie 7t.. Bardzo się denerwuję bo mimo duphastonu nadal mam lekkie brązowe plamienieboję się co jutro mi powie moja gin
czy któraś z was tak miała a mimo ciąża trwa dalej??
27.06.17 Anastazja [*]
tak jak myslalam, był strasznie zmieszany nie sadził ze to się uda tak szybko musi oswoić sie z ta myślą
teraz mam przerwę w pracy i nie mogę się do lekarza dodzwonić no chyba zwariuje napisałam mu sms może odpisze, oddzwoni bo niestety nie mogę mieć przy sobie telefonu w pracy -,-
teraz mam przerwę w pracy i nie mogę się do lekarza dodzwonić no chyba zwariuje napisałam mu sms może odpisze, oddzwoni bo niestety nie mogę mieć przy sobie telefonu w pracy -,-
roki_1991
Fanka BB :)
@Funia90 u mnie teraz jakby lepiej. Zjadłam śniadanko, jakoś żyję. Za godzinkę muszę się zbierać do pracy. O której wizyta w czwartek? Ja mam na szczęście na 8.30, pierwszy raz nie popołudniu
@Marika92 kciuki za dzisiejszą wizytę. Dawaj znać zaraz po :*
@AgaB33 znalezienie odpowiedniego lekarza to podstawa, dlatego trzymam kciuki żebyś na takiego trafiła
a taki gin na nfz to fajna sprawa, zawsze jakieś skierowanie na badanie może dać 
@daria95 witam wśród nas i także trzymam kciuki żeby było dobrze wszystko
piękne dwie kreski 
@Marika92 kciuki za dzisiejszą wizytę. Dawaj znać zaraz po :*
@AgaB33 znalezienie odpowiedniego lekarza to podstawa, dlatego trzymam kciuki żebyś na takiego trafiła
@daria95 witam wśród nas i także trzymam kciuki żeby było dobrze wszystko
roxie123
@roki_1991 kiedy idziesz na wolne ?
czy cały czas chcesz pracować [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jako tako mi nie dolegało nic, brałam clexane i w sumie było w miarę ok, nie wiedziałam jeszcze wtedy o mutacji MTHFR, ale na to co wyszło było to mało istotne. Moja córka miała wadę genetyczną i wiele innych wad wrodzonych.. Ale z plamieniem nie miałam problemu. Zobaczymy co powie na wizyciea co było przyczyną zakończenia ciązy w 19 tc? Bardzo Ci współczujęTo już prawie połowa
Ciąża od początku była problemowa? Czy tak nagle? To jest straszne ze takie rzeczy sie dzieją
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
roki_1991