reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny normy poszczególnych badań zależą od laboratorium, dlatego trzeba je interpretować wg tego,co macie na wyniki

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
no ja się z Tobą zgadzam tylko czemu jak była mowa o tarczycy to lekarz mi powiedział nie widząc normy z lab ze jest do 2,5 ?
Edit; @anja93 nie ma co się stresować na zapas wszystkiego się dowiesz na wizycie. całe szczęście ze masz ja dzisiaj :) będziesz miała też robione usg ?

reklama
No ja po wizycie [emoji4] jestem tak ucieszona ze wyjde siebie M nie wiedział co się dzieje jak wyszłam z gabinetu [emoji23]
Ogólnie muszę mu odpalić nawigację bo tel mu padł więc caly plan opiszę w domu [emoji4]
Powiem tak owulka wypadnie w Walentynki ... mamy sobie nie żałować [emoji23] i mam odwiedzić doktorka... no a co z czym do czego to powiem później bo właśnie nas zatrzymały psy i dostaliśmy mandat bo M przejechał stopa... o xD i kolejny wydatek...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 tak się cieszę, że wszystko dobrze ! :*
To teraz nic tylko się tulić lulić i od Calineczki brzuszek przejmować :)

@membaris masz rację z normą tsh - w ciąży jest do 2,5 :)

@anja93 wszystko będzie dobrze no bo jak ma być? ;)
Za te czarne myśli to resztkami swoich sił zleję Cię po gołej rzici :p
Pozytywne myślenie włączyć i to już, teraz, natychmiast :tak:

Ostatnia edycja:
@roxie123 super wiesci! u mnie owulka 12 to mniej wiecej będziemy razem testowac ;) cieszę sie że bede miala kompana do staran ;) ale oby tylko w tym miesiącu (bo przeciez ten zly czas musi sie odczarować i bedziemy w koncu zafasolkowane) :)

@Calineczka24 powodzenia :) obys dzisiaj mogla juz tulic dzieciątko :)

@Funia90 Ty rowniez :)

Zostaną 2 brzuszki do przejęcia ;) ciekawe ktora sie zalapie ;)

Dziewczyny właśnie wróciłam od swojego gina i nie mam nawet rozwarcia na 1 pełny palec :surprised: chyba poczekamy sobie jeszcze. Pytałam kiedy jechać na szpital to mi powiedział, że jak skurcze będą co 10 minut i będą utrzymywały się co najmniej przez godzinę. Jak do jutra nie urodzę to idę do niego prywatnie, więc pewnie pokieruje co dalej robić. ;-) ;)

@roxie123 Ty kochana miałaś nam opisać co tam na tej wizycie nie? :p
Dużo tego mandatu?

@Funia90 kochana jak tam?

reklama
Dzieki za wsparcie, aaaaaaa serduszko bije!!! Pobeczalam sie ze szczescia bo moglam go juz posluchac. Nadgonilo trzy dni i zamiast 8+2 ma juz 8+5. Ostatnio akcja serca zatrzymala sie w 8+3 takze tak jakby jestem dwa dni do przodu i jest dobrze. Powiedzialam tez troche zmartwiona ze nie mam zadnych mdlosci itp to gin: powinna sie pani cieszyc :) chociaz @membaris chcialabym chociaz ciut przejac Twoich mdlosci (na prawde) :)
Eh dzisiaj bede spala spokojnie. Tsh musze powtorzyc i ft4 i mocz ale wynikami ogolnie mam sie nie niepokoic.
Teraz czekamy na wizyte @ivvonka tak? Bo Ty sroda? I @membaris !! To nie pozostaje mi juz nic innego jak zacisnac kciuki za Was! Ale tez nie moze byc inaczej :* zreszta takie piekne mdlosci o niczym innym nie swiadcza! ❤ ja mam wizyte 12 lutego
@Calineczka24 to wypinam swą rzić :D prosze dzialaj :D :D chyba ze juz bidulko nie masz sily. Ogolnie to nie moge sie doczekac zdjec Waszych malenstw (Funi tez)
@Totois30 niedlugo testowanko! Rowniez kciuki zacisniete !!! I to tak mocno ze juz sil mi brak :)

Do góry