reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@anja93 pamietam jak razem zaczynalysmy starania, Ty zaraz zobaczysz na usg raczki, nóżki, tak bardzo zazdroszczę :) ale cieszę sie tym, ze udalo Ci sie tak szybko :) oby dzidziuś zdrowo i ładnie rósł :* a nie masz fotki usg?

@Marika92 a Ty jak sie czujesz? Kiedy wizyta?

@Elodia żyjesz???? :) odezwij sie, bo cos zniknęłas.

@Aggs a Ty kiedy testujesz? :)

@membaris @ivvonka trzymam kciuki za wizyty :*
@membaris chętnie przejme Twoje mdłości ;)

@AgaB33 Ty juz chyba tez niebawem masz wizytę?

Dzięki dziewczyny :)

@gosia100 nie wiem jak to będzie , wiesz ja juz nie raz byłam w ciąży i jeszcze nikogo nie wyprzedziłam :D rozpędzam się ale pomału , byle do mety :) &&& za Twój test :)
@anja93 ja się ogromnie cieszę , że u Ciebie się wszystko pieknie rozwija :) zazdroszcze i życzę spokojnej ciąży :*
@Olasec na kiedy Ty masz termin ?:) cieszę się , że u Ciebie jest dobrze wszystko ;*

@Funia90 wspolczuje, trzymam tez kciuki. Mam nadzieje, ze przyspieszy w koncu i nie bedziesz musiala ske dlugo meczyc.
@Calineczka24 pisz jak skurcze u Ciebie. Tobie tez zycze jak najszybszego porodu.
@gosia100 ja jutro mam ginekologa, moze wcale nie bede musiala testowac, bo czuje, ze nie poszlo. Mam 100% typowy pms, jedyne to nie boli mnie brzuch w tym cylku wcale, ale to zasluga kremu z progesteronem.

@gosia100 ja za tydzień we wtorek 6 lutego mam :) już się doczekać nie mogę :)

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Odebrałam dzisiaj wyniki pierwsze
1517252470-fde9821c6573912f-aaaaaa.jpeg

Niby wszystko w normie. TSH wg mnie za wysokie, dwa miesiące temu miałam 1,4 i muszę zbić. W środę na kontrolę po owulacji idę i dopytać,bo tych Ft3 i Ft4 to kompletnie nie potrafię odczytywać,bo to jakieś procenty czy proporcje się wyciąga...

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry