reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 jak zobaczylanm wiadomość od Ciebie to myślałam ze juz po wszystkim, a Ty dalej sie meczysz, biedna :( a jakies postepy sa? Rozwarcie sie zwiększyło? Jakies plany oxy? Czy po prostu czekac?

reklama
@gosia100 dzis caly dziennskurcze co 6 min na 100 i bola:/ nie wiem jak zasne.
Ale rozwarcie bez zmian[emoji53]
Szyjka z betonu.
Moja 1 faza porodu zaczela sie w czeartek bo od tamtej pory mam skurcze regularne i chodze juz jak zombi.
Plan niby jutro oxy ale kto ich tam wie i te wszystkie rodzace z okolicy[emoji23]
Takze nie nastawiajcie sie.
O 5 mam ktg :/ i juz spac nie bede grr

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90... sciskam mocno. Wiem, ze to nie pomoze, ale jestesmy z Toba myslami. Prosilas o masaz, przygaszenie swiatel i jakas intynma atmosfere? Jest w Toba ktos bliski? Masz mozliwosc posiedzenia w wannie?

@Aggs kochana niestety ja nie jestem na sali porodowej tylko na “przeczekaniu” i to w dodatku na patologii ciazy bo nie bylo miejsc w czwartek w nocy.
Takze mam tylko lozko:/
Maz przyjezdza ale nie siedzi ze mna caly dzien bo to bez sensu.

Dziewczyny wiem ,ze wiele z Was a nawet wszytskie chcualyby byc na moim miejscu i ja chetnie to miejsce dzis odstapie co by kazda poczula jak to jest hihi

Ja wczoraj jednak zle zrozumilam,skurcze sa co 4 min
Ale kazdy na 100 i okolo minuty.
Z reszta w czwartek tez juz tak bylo,potem troszke sie rozregulowalo i znow ,takze Asiula ilez mozna odpusc matce bo sil brak.
Jakos “pospalam” ,czekam na wizyte.
Okolo 8/9

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@anja93 pamietam jak razem zaczynalysmy starania, Ty zaraz zobaczysz na usg raczki, nóżki, tak bardzo zazdroszczę :) ale cieszę sie tym, ze udalo Ci sie tak szybko :) oby dzidziuś zdrowo i ładnie rósł :* a nie masz fotki usg?

@Marika92 a Ty jak sie czujesz? Kiedy wizyta?

@Elodia żyjesz???? :) odezwij sie, bo cos zniknęłas.

@Aggs a Ty kiedy testujesz? :)

@membaris @ivvonka trzymam kciuki za wizyty :*
@membaris chętnie przejme Twoje mdłości ;)

@AgaB33 Ty juz chyba tez niebawem masz wizytę?
Ja tez pamietam :) nawet w tym samym dniu mialysmy ten nieszczesny zabieg. Ale wszystko ma swoj czas. Mi sie udalo szybko zajsc a nawet bardzo szybko. Teraz walka zeby dotrwac do konca. Ty znow mozesz przytulic sie w domu do coreczki ktorą juz masz ❤ takze nie ma tego zlego. :) man nadzieje ze Twoja @ powoli dobiega konca i nowy cykl nowe szanse! Oby tym razem sie udalo. :* ja mam zdjecie usg juz nawet widac zalążek buzi, rączek a bicie serca- cos cudownego. Ale zdj jest jeszcze malo widoczne mimo wszystko. Dodam najwyzej za 2 tyg jak podrosnie :)
Kazda z nas tutaj jest po przejsciach, kazda ma na swoim koncie strate albo i niestety kilka wiec dla kazdej z nas dziecko to cud wiec nie dziwie sie ze mamy takie podejscie i tak walczymy o niego. Bo kazda z nas nie ma czystej karty. Wiec kazda szczesliwa ciąza jest wg mnie tak jakby pokrzepieniem ze przeciez predzej czy pozniej bedzie pieknie!!! I to tyczy sie kazdej z nas tutaj bez wyjatku :) dlatego za wszystkie BARDZO mocno trzymam kciuki. A teraz obecnie za rodzące. @Funia90 dasz rade!!! Moze juz dzis Asia wyskoczy?? Tak mi sie wydaje zobaczysz nagroda bedzie piekna, rozowiutka :*
@Calineczka24 a u Ciebie postepy jak tam?? A moze to juz??? *.* :)

Ostatnia edycja:
@Funia90 kurcze tak mi Cię żal. Oby nie skończyło się CC przez brak postępu porodu.
Prawda jest taka, że niestety to jeszcze nie najgorszy ból a już jesteś zmęczona i nawet się nie dziwię a jak przyjdzie do porodu to będziesz bez sił.

@Calineczka24 Ja nie mialam GBS robionego. Przy porodzie dostalam antybiotyk ze strzykawki. Nic strasznego, bo i tak czlowiek podkuty jest.
@Funia90 Biedna... Mnie 3 dni krzyzowe meczyly... Masakra to jest. Porod przy tym to pikus. Powiedz Asi, ze dzis przez Katowice przejezdzam i jak sie nie ruszy, to ja sila wyciagne :D

@Funia90 @Calineczka24 zycze wam zebyscie juz mogly tulic swoje Krolewny :)te czekanie i meczenie jest najgorsze ... ale juz niewiele wam zostalo

@roxie123 super wiadomosci oby walentynki okazaly sie szczesliwym dniem trzymam kciuki za 2 kreseczki

@anja93 bardzo dobrze ze maleństwo nadgonilo i ze serduszko mocno bije bedzie dobrze :)
@agula26 ja wlasnie mialam podobna sytuacje do Ciebie zbyt male maleństwo zbyt duzy pechezyk tylko u mnie chodzilo o pechezyk zoltkowy nie wiem czy u Ciebie tez ... i sama zaczelam krwawic a 4 dnia od początku krwawienia mialam zrobiony zabieg ... mi moj lekarz dal zielone światło po 1@

Właśnie dziewczyny mam pytanie czy 1dzien cyklu to dzien zabiegu czy dzien w ktorym zaczelam krwawienia ???

@monia_l Tak - dzien zabiegu to pierwszy dzien pierwszego cyklu.

Nie ogarniam forum na telefonie. Chce cos ktorejs odpisac, a po chwili nie pamietam komu i co.....

@Aggs Ja sue na wizach nie znam. W zasadzie tylko raz za granica bylam - nie liczac wypadow na Slowacje po %. A jaki teraz macie plan? Naprawde nie da sie nic zrobic? Czy wszystko od urzednikow zalezy?

reklama
@witch84 hahaha oj to juz ja strasze[emoji12]

@Olasec najgorzej sie nameczyc i jeszcze cc:/
Ja wiem,ze to nie najgirszy bol ale po tylu dniach opadaja sily na ten inny bol[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry