@martakratka Moim zdaniem na tym etapie ciąży jest to jest dobry pęcherzyk. Rozumiem, że obawiasz się, że jest spłaszczony - jak widziałam spłaszczone, to one tak aż opierały się o zarodek i ciałko żółte i jakby je ściskały. A u Ciebie jest jeszcze wolna przestrzeń. Postaram się poszukać swoich zdjęć z USG, bo wydaje mi się, że i u mnie był taki bardziej podłużny.
reklama
Paulinax
Fanka BB :)
Znam toMoja gin powoedziala ze wszytko jest pięknie. Ale znowu za duzo czytam.
to jak gin mówi ze jest wszystko ok, to na pewno tak jest
Totois30
@martakratka ja wlasnie zaczelam czytac zeby costam dziewczynom odpisac i tez sie na cos natknelam i wiesz co zrobilam? Wylaczylam te strone i pierdziele
to strasznie stresuje, nic nie poradzimy teraz, trza czekac i najlepiej byc pozytywna a widze ze wertowanie neta mnie stresuje, wyslac Ci moj pecherzyk? Ja mialam na etapie 5+3 robione zdjecie. Kurna zwariujemy co...? @Paulinax ja nie kupie bo slyszalam ze dzidzia moze sie obrocic i nie slychac serduszka wiec dla mnie to dodatkowy stres ale sa tez osoby ktore sobie chwala, ale dla mnie to bylby dodatkowy stres...
Paulinax
Rozumiem@martakratka ja wlasnie zaczelam czytac zeby costam dziewczynom odpisac i tez sie na cos natknelam i wiesz co zrobilam? Wylaczylam te strone i pierdzieleto strasznie stresuje, nic nie poradzimy teraz, trza czekac i najlepiej byc pozytywna a widze ze wertowanie neta mnie stresuje, wyslac Ci moj pecherzyk? Ja mialam na etapie 5+3 robione zdjecie. Kurna zwariujemy co...? @Paulinax ja nie kupie bo slyszalam ze dzidzia moze sie obrocic i nie slychac serduszka wiec dla mnie to dodatkowy stres ale sa tez osoby ktore sobie chwala, ale dla mnie to bylby dodatkowy stres...
roki_1991
Znam to
to jak gin mówi ze jest wszystko ok, to na pewno tak jest![]()
Paulina, przeczytaj swoje słowa i weź sobie je do serca
A
ania.leszyk
Gość
Hej dziewczyny
Przepraszam, ze nie przeanalizuje wszystkich stron pod tematem, ale.teoche duzo
Pytanie: jak szybko dziewczyny udalo Wam sie zajsc w ciążę po poronieniu z zabiegiem łyżeczkowania? W którym cyklu?
Pytanie: jak szybko dziewczyny udalo Wam sie zajsc w ciążę po poronieniu z zabiegiem łyżeczkowania? W którym cyklu?
Po 4 miesiącach od porodu.. 3 cykle i 4 już @ już się nie pojawiłaHej dziewczyny
reklama