reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 zobaczysz... bedzie dobrze... 3 mam goraco kciuki... Wszystkie trzymamy kciuki..
Dziękuję Ci bardzo :) dam znać w piątek i mam nadzieje ze będę miała tylko dobre wieści :)
Seriale albo jakieś fajne książki :) ja wczoraj znalazłam taka super książkę w bibliotece że tak mnie wciągnęła że zapomniałam o całym świecie :)
Taaa...kocham netflixa, książki tez jakieś mam ale jakoś nie potrafię się skupić na czytaniu jak mam stres :(

reklama
Ooo może spróbuję :) dzięki :)

Moja psycholog poradzila mi taka forme na odstresowanie... jezeli masz taka mozliwosc.. zapal swiece.. zrob nastroj.. wlacz taka muzyke... w necie jest ich pelno... mozesz sluchac w sluchawkach lub normalnie..ja ostatnio tak siebwylaczylam od rzeczywistosci ze zasnelam :-) ale dzialanie bylo jak najbardziej pozytywne..

Moja psycholog poradzila mi taka forme na odstresowanie... jezeli masz taka mozliwosc.. zapal swiece.. zrob nastroj.. wlacz taka muzyke... w necie jest ich pelno... mozesz sluchac w sluchawkach lub normalnie..ja ostatnio tak siebwylaczylam od rzeczywistosci ze zasnelam :-) ale dzialanie bylo jak najbardziej pozytywne..
U mojego lekarza w gabinecie i na poczekalni zawsze leci muzyka klasyczna chyba to coś ma do nerwów aby pacjentki się wyciszyly

Poprosze o kciuki za jutrzejsza wizyte. Dzis znow zle sie czuje... brzuch boli jakbym zaraz miala dostac @, ciagna pachwiny, cale nogi... i ciagle mam jakies dziwne kawalki sluzu, ktore po wysłaniu zdjecia ginekolog i jej zdania niby sa normalne... boje sie tej wizyty :(
Zastanawiam sie czy moje dwa serduszka nadal biją :(
Nie martw się, wszystko będzie dobrze!

reklama
Do góry