Fado123
Fanka BB :)
NoChyba główka [emoji6] ale trzeba przyznać że sprzęt to ma chyba bez szału ten mój gin w takim razie [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
NoChyba główka [emoji6] ale trzeba przyznać że sprzęt to ma chyba bez szału ten mój gin w takim razie [emoji16]
Achhh no to ja zobaczę wyraźniej dopiero na prenatalnych [emoji4] Ale uznajmy że mój mały czlowieczek sobie lezy na prawym boku [emoji16][emoji16]Nou mojego było widać wyraźnie , takiego jakby siedzącego człowieka ,maluuutkiego
Super kochana !!!!Jestem już w domu! Po drodze apteka itp więc trochę zeszło! Jest fasolunia, ma 2,6cm serduszko bije 165 uderzen. Ufff.
Termin nadal na 14 luty. Z om 9t4d ale mówił że wygląda na pełny 10. Muszę się szybko umówić na prenatalne, kazal zrobić między 11 A 12 tyg. Dosc wysokie ciśnienie mialam bo 137/89 ale może to stres, mam w razie czego mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać. A to moja fasolka !Zobacz załącznik 996636
Super kochana !!!![emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Baaardzo się cieszę [emoji3526][emoji3526][emoji3526] Duży dzidziuś już mieszka w twoim brzuszku [emoji3526] I na kiedy się umawiasz na te prenatalne ? Bo ja ciegle myśle czy przekładać z tego 13 tc czy nie ...jeszcze siostra mi dziś powiedziała ze podobno jak dzidzia mniejsza na pierwszym prenatalnym to lepiej wsztseko sprawdzić i pomierzyć.. a ja myślałam ze właśnie na odwrót
![]()
Jestem już w domu! Po drodze apteka itp więc trochę zeszło! Jest fasolunia, ma 2,6cm serduszko bije 165 uderzen. Ufff.
Termin nadal na 14 luty. Z om 9t4d ale mówił że wygląda na pełny 10. Muszę się szybko umówić na prenatalne, kazal zrobić między 11 A 12 tyg. Dosc wysokie ciśnienie mialam bo 137/89 ale może to stres, mam w razie czego mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać. A to moja fasolka !Zobacz załącznik 996636
To ja się przepisuje na tydzień wcześniej jednak... jutro tam zadzwonię .. dziękiPóki co próbuje bezskutecznie się dodzwonić ech. Zobacze wogole jakie terminy ma ! Czy mnie wcisnie bo jak nie to będzie kicha będę szukała Bóg wie gdzie. No mi też tak mówił dziś gin jak tobie siostra. I doradzil żeby to było 11-12 tydz.
Doktor woli wieczorową porąDzięki dziewczyny za miłe słowa [emoji8] to piękny Ale tez ciezki czas, same wiecie [emoji8]
@coco07 wlasnie podobno do niego wieczorem się dzwoni, czytalam że nawet po 22 Ale nie śmiała bym Chyba tak późno próbować!
Aktualizacja ..... @coco07 zadzwoniłam ..odebrał... i usłyszałam że mam zadzwonić o 21.50 [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Mam 30.07 będzie wtedy 12t3d mowil ze to jest ok i oczywiście że późno dzwonię ( w sensie tyg ciąży), ale ja nie zdawałam sobie sprawy że tak szybko to trzeba . A tobie jak wypadają badania, w którym tyg i dniu ? Kurczę A wizytę mam u swojego 31.07, tak dzien po dniu, szkoda że nie jakiś tydz przerwy żeby mieć co jakiś czas wieści no ale trudnoDoktor woli wieczorową porą![]()
Daj znać na kiedy się zapisałaś
![]()
No wiec ja od początku myślałam ze im dłużej będę zwlekać i im większy będzie dzidziuś, tym lepiej. I dlatego stwierdziłam ze zapisze się na 25.07 w moje urodziny i to będzie dokładnie 13 tydzień.. i u mojego gina zapisałam się na 24.07 dzień wcześniej, żeby jeszcze przed wizyta w obcym miejscu mniej się stresować czy będzie biło serduszko i chciałam sprawdzić ( jeszcze się go pytałam ze mam zamiar dzień po zapisać się na prenatalne i czy 2 usg dzień po dniu nie wyrządza żadnej krzywdy itd) Noi na tym zostało. Potem zaczęłam kombinować z inna klinika i w końcu stwierdziłam ze chce się zapisać tydzień wcześniej, na 19.07 to byłby 12 tc. Z tym ze pani mi podała nazwisko lekarza którego kompletnie nie znałam ani o nim nie czytałam, a ja chciałam do tego co polecała mi tu lucy, a ze on przyjmuje tylko w czwartki, to znowu stanęło na tym 25.07... ale jak was tak czytam o serio boje się ze to może być za późno i albo przełożę jutro do tego lekarza w czwartek tydzień wcześniej czyli na 18.07 to będzie 11+7 (jeśli będzie miał jeszcze miejsce) albo spróbuje spowrotem na 19.07 do lekarza nieznanegoMam 30.07 będzie wtedy 12t3d mowil ze to jest ok i oczywiście że późno dzwonię ( w sensie tyg ciąży), ale ja nie zdawałam sobie sprawy że tak szybko to trzeba . A tobie jak wypadają badania, w którym tyg i dniu ? Kurczę A wizytę mam u swojego 31.07, tak dzien po dniu, szkoda że nie jakiś tydz przerwy żeby mieć co jakiś czas wieści no ale trudno