Madlein
Fanka BB :)
@kasiula222 przykro mi... Każda ciąża bardzo obciąża organizm. Jesteś osłabiona, być może dlatego nastąpił rzut choroby. Trzymam kciuki za lepsze jutro 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Może ale nie musi , u mnie i 2 moich koleżanek ,chyba miała , wszystkie 3 zaszłyśmy na tej samej diecie po utracie 10 kg okołoDziewczyny.. mam jeszcze jedno pytanie. Pisałam już z3 mam problemy z tej,prolaktyna itp. Ale nasuwa mi się myśl czy nadwaga może być problemem z zajściem w ciążę? Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym związane? Z góry dzieki
Możesz powiedzieć coś więcej jaka dietę stosowały?Może ale nie musi , u mnie i 2 moich koleżanek ,chyba miała , wszystkie 3 zaszłyśmy na tej samej diecie po utracie 10 kg około![]()
Kolega prowadzi klub zdrowego odżywiania ,ja po prostu zaczęłam jeść regularnie co 2,5do 3 godz ,5 posiłków dziennie , a 2 z nich to był taki shake specjalny , no i wiadomo ograniczyłam chleb ,makaron itpMożesz powiedzieć coś więcej jaka dietę stosowały?
3 miesiące a w 4 dowiedziałam się że jestem w ciąży ,dodam że mój mąż był na tej samej co jaDziękidługo walczyłas? Miałam ostatnio wizytę po badaniach. Nie wiem czy kojarzysz Ale pisałam tutaj. Mój lekarz mówił że nie ma się czegoś przyczepić. Dostałam dostinex chociaż mówiła że z prolaktyna różnie bywa i skacze więc nie powinna mieć dużego wpływu na ciążę. Ale ta nadwaga zastanawia mnie coraz bardziej
Ja też lecze. Zaczęłam po wizycie brać dostinex i letrox na tsh Ale myślę że chyba warto zgubić parę kg może to jest problemem3 miesiące a w 4 dowiedziałam się że jestem w ciąży ,dodam że mój mąż był na tej samej co jano z prolaktyną różnie bywa , ja ją leczyłam
A masz w ogóle nadwagę ? czy sama sobie ją wmawiaszJa też lecze. Zaczęłam po wizycie brać dostinex i letrox na tsh Ale myślę że chyba warto zgubić parę kg może to jest problemem![]()