nnat.
Fanka BB :)
Najważniejsze że obie zadowoloneTak o dziwo gryzie tylko siostrę [emoji23] I ma z tego frajdę bo ona się cieszy [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Najważniejsze że obie zadowoloneTak o dziwo gryzie tylko siostrę [emoji23] I ma z tego frajdę bo ona się cieszy [emoji23]

@Jivka pewnie masz rację z tym pucharem ogólnie początki macierzyństw są trudne jeszcze jak pierwsze dziecko to panika ze wszystkim [emoji28] przynajmniej ja tak to widzę i będę panikować [emoji28][emoji2960]
,,ja wiem matkie co ty sobie myślisz, ale nie licz na to że będę grzeczna dziewczynka"Jaki łobuziarski uśmiech [emoji16][emoji16][emoji16][emoji7]

Juz do czworakowania sie ustawia? Ale masz predka corke. Zresztą widac te iskierki w oczach.

cudo.
cudo.Jeżeli chcesz korzystać z tego urlopu musisz mieć akt urodzenia/Gonu dziecka i zarejestrować dziecko w USC a następnie cała procedura pogrzebowa. Nie wiem jakie macie plany czy chcecie pochować dziecko czy nie... Ale tylko przy chęci pochówku możesz otrzymać akt... U nas w Lublinie jest możliwość pochówku przez gminę ale wtedy bez urlopu i bez zasiłku...Cześć dziewczyny, pisze tutaj bo nie wiem gdzie się zwrócić z tym pytaniem. Obecnie jestem w 18tc i w najbliższych dniach niestety lekarze prawdopodobnie przerwą moja ciążę. Proszę napiszcie mi jak wyglądały procedury w Waszym wypadku po poronieniu, wiem że aby uzyskać 8 tygodniowy urlop macierzyński, będę potrzebowała karty martwego urodzenia. Czy u was wydanie takiej karty i chęć zarejestrowania dziecka w USC wiązała się z tym że zostalyscie przez szpital zmuszone do pochowania dziecka na własną rękę? Pytam o to, ponieważ nie wyobrażam sobie załatwiania tych wszystkich formalności a raczej nie bede w stanie wrócić do pracy póki co