josiaaa
Fanka BB :)
Kurcze, ja tez czekam na okresHehe raczej marne szanse na takie rzeczy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kurcze, ja tez czekam na okresHehe raczej marne szanse na takie rzeczy![]()
Możliwe że jest jeszcze za wcześnie. Dzisiaj powinno być około 1000. Wszystko zależy od sprzętu i umiejętności lekarza przy takiej becie.Cześć dziewczyny właśnie wróciłam od ginekologa. Byłam na wizycie w piątek ale powiedział mi, że za wcześnie i nic nie zobaczy, kazał przyjść dzisiaj, niestety też nic nie widział. Dostałam zalecenie żeby znów zrobić betę (już 3 raz) bo powiedział, że bez tego nie ma sensu. Coś mu nie pasuje u mnie[emoji17]
Miesiączkę miałam 17.09.teraz okres powinnam dostać 14-15.10, beta z minionego czwartku ponad 320. Czy myślicie, że może być po prostu za wcześnie żeby zobaczyć coś na USG? Czekam do popołudnia na wynik bety i potem mam zadzwonić do lekarza. Zmartwiła się strasznie [emoji17]
Sprzęt nie jest super ale lekarz bardzo dobry. Martwię się bo on powiedział, że coś mu nie pasuje i nie wygląda to na ciążę... Nie wiem co myśleć, narazie czekam jak na szpilkach na wynik betyMożliwe że jest jeszcze za wcześnie. Dzisiaj powinno być około 1000. Wszystko zależy od sprzętu i umiejętności lekarza przy takiej becie.
Nie wiem dlaczego tak kazał. Dziś czekam na wynik i mam dzwonić do niego. A może być tak, że od czwartku gdzie wynosiła 322.8 to do dzisiaj nie przyrosłaby do 1000?Tez myśle tak jak @Lu_cy , ze może beta ma poniżej 1000, dlatego nie widać nic.
ale bez sensu, ze byłaś w piątek i kazał Ci przyjść w poniedziałek. Mój gin by kazał sprawdzać betę i przyjść jak będzie powyżej 1000
Czekać. Zmiana lekarza na tym etapie nic nie da.Nie wiem dlaczego tak kazał. Dziś czekam na wynik i mam dzwonić do niego. A może być tak, że od czwartku gdzie wynosiła 322.8 to do dzisiaj nie przyrosłaby do 1000?
Nie wiem co robić, czy czekać czy iść jeszcze do innego lekarza![]()
uCześć dziewczyny właśnie wróciłam od ginekologa. Byłam na wizycie w piątek ale powiedział mi, że za wcześnie i nic nie zobaczy, kazał przyjść dzisiaj, niestety też nic nie widział. Dostałam zalecenie żeby znów zrobić betę (już 3 raz) bo powiedział, że bez tego nie ma sensu. Coś mu nie pasuje u mnie
Miesiączkę miałam 17.09.teraz okres powinnam dostać 14-15.10, beta z minionego czwartku ponad 320. Czy myślicie, że może być po prostu za wcześnie żeby zobaczyć coś na USG? Czekam do popołudnia na wynik bety i potem mam zadzwonić do lekarza. Zmartwiła się strasznie![]()
Ja jestem trochę innego zdania. Ja bym akurat poczekała w twoim przypadku ale jak coś to ppszla tez do innego lekarza. Moze byc super lekarz ale ciaza młodsza a sprzed do d...Cześć dziewczyny właśnie wróciłam od ginekologa. Byłam na wizycie w piątek ale powiedział mi, że za wcześnie i nic nie zobaczy, kazał przyjść dzisiaj, niestety też nic nie widział. Dostałam zalecenie żeby znów zrobić betę (już 3 raz) bo powiedział, że bez tego nie ma sensu. Coś mu nie pasuje u mnie
Miesiączkę miałam 17.09.teraz okres powinnam dostać 14-15.10, beta z minionego czwartku ponad 320. Czy myślicie, że może być po prostu za wcześnie żeby zobaczyć coś na USG? Czekam do popołudnia na wynik bety i potem mam zadzwonić do lekarza. Zmartwiła się strasznie![]()