reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przyszła mamusia, co się smucisz :-) Razem miałyśmy zafasolkować. Ja dostałam @ Ty pewnie zaraz też, ale po niej to już nie ma żartów, główka do góry !

reklama
Alicja jestem pełna podziwu dla Twojego M z tymi $ na ciuszki. Mój czasem jak na zakupach jesteśmy coś mi kupi, ale tak aby dać gotówę, to chyba się nie zdarzyło :-p Może Twój M liczy na jakieś seksowne wdzianko do sypialni? Jakaś pielęgniarka :-D a może policjantka :szok::-D:-D

Witajcie słoneczka:-):-)
A Ja dziś po ostatnim USG genetycznym. Mam pamiatkowe zdjęcie.
Śliczna dziewczynka :-D:-D:-D

mam 2 dni wolnego wiec troche sprzatam gotuje i takie tam :-)
Fajnie, że wpadłaś ;-);-);-);-)

Kinguś narazie nie wstawiam suwaczka żeby nie zapeszyć;-) ale jak już 3 miesiąc minie to pewnie się skuszę.
Rozumiem. W takim razie czekam na suwaczek ;-);-)

melduneczek:)
u nas ok:) dzis czujemy sie lepiej:):):):)wracam do zycia powoli :) no musze ze tak powiem...
Tylko się zbytnio nie przemęczaj bo będzie lanie :tak::tak:
Witajcie!!ja 21sierpnia urodziałam martwego synka Grzesia w 23tc...teraz znowu jestem w ciazy w lipcu spodziewam sie dzidziusia...:-)
Witaj. Dla Twojego Aniołka
[*]
Czekamy na fotki dzidziusia na świecie

Ja mam termin na 30lipca i prawdopodobnie bedzie to dziewczynka ale sie okaze przy porodzie:-)ale sie boje ze znowu sie cos stanie:no:a wtedy bym tego nie przezyla:no:
Nie bój się na pewno wszystko będzie dobrze.
Dobrze Cię rozumiem ja najchętniej co tydzień bym do lekarza latała

Witam serdecznie! Poroniłam w grudniu w 6 tc, teraz znowu się staramy o dzidziusia :) jednakże nie musze dodawać jak bardzo się boję!:no:
Witaj. Bardzo mi przykro
[*]

jutro powtórzą wyniki i zobaczymy moze do domku, mam nadzije ze wyniczki będą ok, czekam tez na wynik posiewu z szyjki.
Trzymam kciuki za wyniki. Wracaj do Nas tzn. do domku :tak::tak:

U mnie ... hm w trakcie badanek.
Mam nadzieje, że teraz tokso wyjdzie dobra

Dzięki Angelka. Kiepsko, ale żyję. Schizy mam straszne.
Przytulam. Któż Cię lepiej zrozumie jak nie my. Trzymaj się.

ja........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nadal boli......
Moje biedactwo. Mam nadzieje, że trochę przestanie boleć.

ja po wizycie u psychiatry
Trzymaj się.

Przed chwilą rozmawiałam z Edytką. Póki co czeka, lezy i czeka.
Ciągle o Was myślę.

Jak tylko Alinka się odezwie to ja dam wam oczywiście znać.
Czekamy ;-);-)

Kasia ja palilam prawie10 lat i rucilam dzieki Agi :************************************
i to specjalnie dla dzidzi zey swoj organizm przygotowac jak najleiej na fasolke :-)
Jesteśmy dumne :tak::tak::tak::tak::tak:

ale moj maz to jest jednak cham...wczoraj mu mowie ze mi sie @ spoznia..a on do mnie ze w ciazy na pewno nie jestem..pytam sie dlaczego i skad wie...a on do mnie:" Jak zaczniesz żreć ogórki kiszone na kilogramy i zagryzać je czekolada z orzechami, to bedziesz w ciazy. "

Moja @ też się wczuła, bo przyszła już wczoraj. Cykl oblicza się od dnia poprzedniej miesiączki do dnia kolejnej, dobrze mówię?

reklama
Witam:-):-)U nas deszczowo i pochmurno,normalne bo mam tydzień urlopu:-)

Selenko dziękuję za wieści od Edytki,modlę się o nią i myslami jestem przy niej,ale powiedz czy z fasolką dobrze?czy lekarze dają jej nadzieję że będzie dobrze?

Kasiek dobrze że z Franiem wszystko w porządku,ja się nie odzywam na temat staranek bo nie chcę się niepotrzebnie nakręcac,choć nie mogę się tak całkiem wyłączyć,póki co dopiero 15dc i chyba wczoraj była owulka bo skręcałam się cały dzień z bólu,@ma przyjść 26.05,fajnie było by w Dzień Matki zobaczyć na teście II kreseczki no ale to tylko marzenia.Trzymaj się kochana,życzę Ci by chociaż troszkę ten ból zelżał:tak:

Przyszła-mamusia póki nie ma @ jest nadzieja,ja jednak ciągle trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Do góry