reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki,,,,

,że tu smutek przeplata siez radością. to niesprawiedliwe...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

AGA AJ,,,, nie wiem co powiedzieć , wszystko i tak nie na miejscu..:zawstydzona/y::zawstydzona/y: tulę mocno ,,,i dla ANIOŁKA
[*]...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ALSO..GRATULUJĘ.........IGNASIA..
wkońcu do nas zawitał......:tak::tak::-D:-D

A
lla to teraz czekamy na KUBUSIA,,,,,, GUŚka, ALSo juz rozpakowane zostałaś TY....... no potem druga tura...DILAJLA,,.....PIxelka, wróbelek, Selenka:tak::tak::tak::-D:-D:-D

EDI..................;-)

SYLA....cieszę się, że wy już w domku,,, życzę zdrówka i spokoju.....:tak::tak::tak:

ZAFASOLKOWANE uważajcie na siebie... i odpoczywajcie..
STARACZKI..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BUZIOLE DLA WSZYSTKICH

EMMY, przykro mi ,że niemasz wsparci a w mężu,,ale może on tak wyraża swoje uczucia, nie umie sobie z tym poradzić ..........:tak::tak::tak:

OLCIE WITAM Z RANA..........

EDI ja nadal wierzę i trzymam kciuki.....

SELENKO:-D:-D:-D

uciekam,,, bo znów boli jak cholera,,bu.....

MIŁEGO DNIA...................

30 tydz
Obraz 074.jpg

NIUSIA PIEKNE ANIOŁKI<,,,, kiedy TY to robisz..;)sa śliczne szczególnie ta PARKA..;)

reklama
Nio to już moje wątpliwości się rozwiały, zadzwoniłam do swojego gina i pozwolił mi użyć clotrimazolum w kremie byle nie globulki bo one mogą zaszkodzić.

reklama
Do góry