reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie:-)

Martusionek trzymam kciuki,na pewno pójdzie jak z płatka:tak:

Kasiek to super wczoraj miałaś dzien,ja nie pamiętam kiedy taki miałam,widzę że niewiele mi juz czasu zostało na zafasolkowanie chyba nie zdąże do narodzin Frania.Buziaki:tak:

Przyszła_mamusia ja ciągle wierzę że to jednak fasolka:tak:Trzymaj się:tak:

Edytko pozdrawiam cieplutko:tak:

Alutka czasem wydaje się że życie jest do d...w złości człowiek mówi rzeczy których potem żałuje,myslę że M to zrozumie i pogodzicie się:tak:

A mnie dziś przydałaby się łopata bo mam doła,a do tego M pojechał sobie na ryby a ja siedzę w ten piękny,słoneczny dzień sama w domku.A do d... to wszystko:wściekła/y:

hej

dzięki za dobre słowa......
wiem że się pogodzimy..... ale niestety jego złość odbiła sie na dziecku, bo mi wykrzyczał że on nie jest niańką i nie będzie ciągle pilnował dziecka bo nie jest jego....... niestety te słowa padły przy niej.......
wiem że tak nie myśli, wkurzył się bo mam dzisiaj imprezę zakładową:baffled:

Alutka no to faktycznie nieładnie zrobił, zwłaszcza że przy małej tak powiedział.

Karola ostatnio łopate miała gloria. Napisz do niej to CI da:tak::-), i dołek musi być szybko zakopany:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::angry::angry::angry::angry:

Witam wszystkie aniołkowe mamy. :sorry2::sorry2::sorry2: Pojawiłam się u Was pierwszy raz w styczniu po powrocie ze szpitala po drugim poronieniu. Potem przestałam pisać, ale nadal od czasu do czasu Was czytałam. Przez te kilka miesięcy czepiały się mnie różne choroby i dolegliwości, co pomogło w pełni rozwinąć się mojej depresji, a dokładniej nerwicy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pomyślicie, ze jestem nienormalna, ale pomimo, że się do Was nie odzywałam, to czytanie tego forum pomogło mi się wygrzebać z większości problemów. Teraz czuję sie już lepiej, choć złe chwile nadal nadchodzą. Postanowiłam się ujawnić, ponieważ potrzebuje jednak rozmowy z kimś, kto mnie zrozumie. Wiem, że jesteście cudowne i przyjmiecie mnie do swojego grona. :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczynki tak jak obiecałam nowe pomysły ;-) mam nadzieję, że przypadną do gustu :-) chętne osoby do kupna zapraszam na priva. Na tabliczkach jest miejsce na wpisanie imienia dziecka bądź czegoś innego wedle życzenia 1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg

Załączniki

• 1a.jpg
    1a.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 44
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 39
  • 3a.jpg
    3a.jpg