reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Also to drugie zdjęcie to jakaś sesyjka, czy sami zrobiliście? Piękne!
Nawet mój R się zaciekawił i powiedział, że bardzo ładne :-) Tylko dokońca nie wiem o kim mówił, czy o maleństwu , czy o Tobie :-p :-D

reklama
SONITA torcik cudo:-D.

AGNIESZKA pytam sie bo ja na poczatku tej ciazy tez miałam cos podobnego ,nawet leciałam samolotem w tym czasie,na szczescie nic sie nie stalo.Jak poszłam do połoznej to ona sama mi policzyła ze w tym czasie normanie powinnam miec @ i ze tak czasami sie zdarza ,oczywiscie zaleciła odpoczynek po paru dniach wszystko wróciło do normy:tak:.Brak apetytu na poczatku ciazy to tez nie tragedia ,ja w pierwszych 4 miesiacach schudłam 5 kilo:baffled:.Oczywiscie najlepiej niech jednak Cie lekarz obejrzy:tak:,pisze to po to abys sie tak nie denerwowała ,wszystko bedzie dobrze:tak:

Also -urocze dzieciątko:-D:-D

Sonita - to jakaś paranoja, poza tym jak tak można obwieszczać zabójstwo...

Aga IR - fajnie, że u Was wszystko dobrze:)

GosiaLew - współczuję straty... zapraszamy do korzystania z forum:) na pewno pomożemy...

Ja umieram z przejedzenia...

całą resztę dziewczyn pozdrawiam:)

ALSO synuś jest przesłodki, przecudowny, nic tylko schrupać :-) . I Wy tacy promienni :-) Gratuluję z całego serca :-)

Dziewczynki, które mają kontakt z Edytką, przeslijcie jej uściski.

AgaAj ..... cały czas myślę o Tobie.

Emy co u Ciebie? Jak się czujesz ?

Wróbelku trzymaj się dzielnie.

Wszystkie dziewczynki bardzo bardzo pozdrawiam.

u mnie 3 @ - idealnie po 28 dniach. Czas na wycieczkę do Krakowa :-) Mam nadzieję, że w pierwszym tygodniu czerwca tam dotrę :-)

witam..

Gloria?czy jakas inna dziewczynka pytala o odbudowe endometrium:ja wpierniczalam orzechy,migdaly i ryby,wydaje mi sie ze dziala;-)a na "susze"jadlam wiesiolek ale malo go uzylam bo juz nie byl potrzebny a wrecz juz przeciwwskazany;)

Dzięki, zabieram się za wpierniczanie;-).
A ja własnie wróciłam z imprez komunijnych, poł nocy autem i jestem padnięta. dobrze że mam dziś urlop.
witam nowego małego człowieczka na tym świecie-alla najserdeczniejsze gratulacje.
Widzę że wekend był udany w miarę i się cieszę. Jak się wyśpie to tu zajrze.

przyszła mamusiu pojawiła się @?

nie...dzisiaj na 17 mam wizyte u lekarza..

Hej laseczki, ale mam podły humor. Widziałam się dziś z dobrą koleżanką, nie miałyśmy kontaktu z dwa miesiące i ona do mnie mówi, wiesz ostatnio to tyle przeszłam z moim Michałem, usunięta ciąża itd...
.....
eh

brak mi słów...

Witam, moja ciąża obumarła w 7 tc, zabieg miałam 3 dni temu. Teraz dochodzę do siebie, mam jeszcze anemię, bo zaczęłam za mocno krwawić przy poronieniu zanim trafiłam do szpitala. Psychicznie to nie wiem kiedy się z tym uporam i tak więc jak przeczytałam to co napisała Sonita jest dla mnie tym bardziej dołujące. Nie będę komentować tego, bo każdy sam decyduje o swoim losie i życiu (tylko szkoda, że czasem o losie takiego nie narodzonego dziecka też - chociaż nie chciałabym mieć takich rodziców co mnie nie chcieli).

Przykro mi z powodu Twojego Aniołka
[*]...Zostań z nami...

Dziewczynki, wklejam zdjęcia mojego syneczka. Jest taki kochany, że nie możemy się na niego napatrzeć. Wszystkim staraczkom i tym, które dopiero są po zabiegu i nie mają wiary, życzę tego słońca. Ja też jeszcze rok temu nie wierzyłam, że kiedyś będę taka szczęśliwa (dla tych co nie wiedzą, straciłam dzidzię 2 razy).

Moje gratulacje Mamusia!!! A dzidziulek boski:-):-):-):-):-):-)

reklama
Cześć.
Also, alla, GRATULUJĘ!!!
Also, piekny Ignaś, naprawdę buźkę ma uroczą.
alla, czekam na zdjęcia Kubusia, niewiarygodne,ze to już.
Mirka, mam nadzieję,że wszystko sie ustabilizuje, wiem,jak można sie martwić o maluszka i czuć bezradnym.
Gabi, trzymaj się kochana.
Kasiek, pewnie,że przekażę Edi.
Właśnie zaraz zamierzam do niej zadzwonić, będzie po obchodzie więc może mi coś powie na temat swojego dalszego pobytu w szpitalu. To Wam przekażę.
Agnieszako AJ, wiem,że dziś cięzki dzień dla Ciebie, myślami jestem z Tobą.
szafirku:-)
niusi@, podobają się Twoje pomysły.
Aga Irl, cieszę się,że wszystko co złe sie uspokoiło.
Daaa, Maribor, witajcie na forum.
Wszystkie Was pozdrawiam.

Własnie Edytka napisała, chyba pobędzie w szpitalu do końca I trymestru.Nic się nie dzieje, ale dla bezpieczeństwa ma leżeć.

Do góry