reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki 13x13 :-)

Kochane lecę poczytać książkę i spać.
Bądźcie ze mną dobrej myśli co do jutrzejszego testu, ah...

Życzę wszystkim spokojnych, słodkich snów!

reklama
Dzięki 13x13 :-)

Kochane lecę poczytać książkę i spać.
Bądźcie ze mną dobrej myśli co do jutrzejszego testu, ah...

Życzę wszystkim spokojnych, słodkich snów!
No to jestem z Tobą, żeby wszystko się ułożyło!!

13x13, ja w pierwszej ciąży miałam tylko podstawowe badania, żadnych hormonów.. Dopiero po tych moich przejściach wiem, jak ważne są badania w ciąży...

KINIU ja w mojej karcie ciążowej mam napisane ze ruchy dziecka powinno sie zaczacząc liczyc po 28 tyg.ciązy.Teraz cytuje" w przeciągu 10 godzin powinno byc conajmniej 10 ruchów dziecka" konic cytatu.Połozna tłumaczyła mi ze najlepiej wybrac 1-2 godziny i wsłuchac czy poczuc czy dzidzia sie rusza bo wiem kiedy jest najwiecej ruchliwa i njlepiej wybrac te godziny np.moja to lubi poszalec wieczorkiem i z samego rana.
Dobranoc.

Dzien Dobry Dziewczynki:)
Sonito odezwij sie i napisz jak wypadl test:)

U nas pogoda znowu do kitu i ciekawe kiedy to sie zmieni...
Szykuje sie po malu do wyjscia bo mam pare spraw do zalatwienia.
Aaa znowu bym zapomniala...Wieczorkiem zawsze ''dostaje'' twardy brzuch.Chcialam zapytac czy to normalne?

Zmykam.Do pozniej.Papa

Agnieszka0240 u nas pogoda też do kitu. Zimno, buro i ponuro. Od godziny zbieram się do wyjścia na zakupy, ale jak słyszę ten wiatr za oknem, to mi się odechciewa. No ale czas leci, więc "nie chcę, ale muszę" ;-)

Nie marzę o jakiś super upałach. No ale jesień w czerwcu to już przesada...

A co do brzuszka... Ciężko mi coś powiedzieć. Niestety nie doświadczyłam takich sytuacji...

Miłego dnia wszystkim :-)

Ps. Ale się nie mogę doczekać na wieści od Sonity...

Witam Dziewczyny!! U nas też rano słońce, ale teraz wieje i coraz więcej chmur...

Aga 024 mi brzuszek twardniał dopiero pod koniec ciąży, także nie wiem, czy teraz to normalne...

Sonita, nie stresuj nas już!!!

AGNIESZKA nie dobrze ze na tym etapie ciazy juz brzusio twardznieje.Najczesciej tak sie dzieje jak zbyt duzo kobieta ma wysiłku.Musisz zwolnic tępo i zacząc zyc spokojniej.Nie biegaj w ciagu dnia.Odpoczywaj jak tylko sie da.

A tak w ogule to dzien dobry.

Dzień dobry wszystkim!!!

Witaj Nikki
Sonita jak tam test??? z ciekawości już nie mogę usiedzieć:-p
Agnieszka -Motylek ma rację -wprawdzie dużo z doświadczenia nie mogę powiedzieć ale mam złe wspomnienia z moim twardym brzuchem...
Witaj She -u mnie pogoda też dziwna -wprawdzie nie jest zimno, ale słoneczko tak nieśmiało zza chmurek wygląda...

reklama
Dzień dobry wszystkim!!!

Witaj Nikki
Sonita jak tam test??? z ciekawości już nie mogę usiedzieć:-p
Agnieszka -Motylek ma rację -wprawdzie dużo z doświadczenia nie mogę powiedzieć ale mam złe wspomnienia z moim twardym brzuchem...
Witaj She -u mnie pogoda też dziwna -wprawdzie nie jest zimno, ale słoneczko tak nieśmiało zza chmurek wygląda...
Witaj Agatko, a czy znalazłaś coś na ten temat, co w sytuacji poronienia bez łyżeczkowania?

Do góry