gosia:)
z nadzieją w przyszłość
dzieki dziewczyny za dobre slowo... bede liczyc dni do staranek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za 3tygodnie połówkowe i nie chce mi się wierzyć, że za chwilę będzie już " z górki" Bardzo się boję, a z drugiej strony jak świr oglądam wszystkie wózki, chociaż już mam upatrzony to i tak za każdym się muszę obejrzećHaniu, bardzo się cieszę, że wszystko ok z maluszkiem! Za 3 tyg będziesz chyba mieć już to usg połówkowe?
Olej teściową, a co do wychodzenia to z Malutkim, to z Michałka też tak wcześnie zabierałam na spacer i pediatra bardzo to popierał, więc się gadaniem nie przejmuj.czesc dziewczyny. Dawno mnie nie bylo, ale to przez to ze brak mi czasu. Mały duzo placze i malo spi ale i tak jest najcudowniejszym dzieckiem pod słońcem. Kocham go tak bardzo, ze najchętniej zamknelabym go w "zlotej klatce". Dzisiaj tesciowa mnie wkurzyla, bo bierzemy z Arturem slub cywilny 21 sierpnia, a ona do mnie zaczela rzucac tekstami, ze po co nam to, ze niepotrzebne wydatki itp., wnukiem w ogole sie nie interesuje, byla u niego tylko raz w szpitalu, a pozniej nawet nie zadzwonila. Kiedy ja poprosilam ja o pomoc przy pierwszej kapieli to nie mogla bo miala juz inne plany, ale mnie wkurzyla. A dzisiaj jeszcze miala pretensje, ze wychodze juz z malym na dwor, bo bakterie itd to jej powiedzialam, ze bakterii wiecej jest w pomieszczeniu niz na dworze. Przeciez musze wszystko pozalatwiac, a jak wiem, ze ona mi nie pomoze to co mam zrobic musze wziac go ze soba brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Z przerażeniem myślę, że ja też będę znienawidzoną teściową :-(Macie racje OLAĆ teściowe. Nie przejmujcie się nimi. Moja też nie chciała żebyśmy slub brali, żebyśmy dzieci mieli. Olałam ja totalnie. Teściowa to nie człowiek. Bynajmniej taka teściowa jak moja ;-)
Trzymamy kciuki.dzieki dziewczyny za dobre slowo... bede liczyc dni do staranek...
trzymaj mocno kochana, oby teraz już szło dobrze
Ilonka26 trzymam kciuki za staranka
Te Twoje podejscie do tych staranek powinno Nam sie udzielac ....co ma byc To bedzie !
spokojnie dzióbku, nie zadręczaj się tylko czekaj na @, po nim się okaże co i jak,13x13 Mialam robione usg dopochwowe i lekarz stwierdzi grubosc w jamie macicy i jak to nie zniknie po miesiaczce na ktora czekam to znaczy ze zrobiono mi zle zabieg i cos jeszcze zostalozalamalam sie znow dzis jak to uslyszalam:-(.Mam nadzieje ze to tylko zgrubienie przed @.Okaze sie jak pojde po @ na kontrolne usg
jezeli nadal bedzie zgrubienie to ide znow do szpitala na kolejny zabieg:-
-
-
-(
wiesz jeśli chodzi o staranka to wydaje mi się, ze to jest sprawa indywidualna,czy myslicie ze dwie @ wystarcza zeby rozpoczac satnistaranka??
no i ciekawe czy gin kaze mi jakies badania robic bo ostatnio nic nie wyszlo...???