reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karola ja na Twoim miejscu pojechałabym do szpitala. Prawdopodobnie jest to jednak poronienie, ale co jeśli nie? Ja w trzeciej ciąży zaczęłam krwawić właśnie w 5yg i to tak ze skurczami, żywą krwią - przyczyna nie znaleziona. Potem plamiłam non stop do 10tyg. Teraz moja córeczka ma 14miesięcy. Trzeba mieć nadzieję i walczyć!

martyynaa81
Kurcze widzisz jak dużo nas łączy??? Ja też 81 tylko z grudnia, w ogóle dowiedziałam się że w moje 31 urodziny ma być koniec świata hehehehe. Właśnie śmiejemy sie z koleżankami że zginiemy wszytskie razem trzymając się za ręce bo zawsze w urodziny którejś z nas się spotykamy:eek:

A z tym tyłozgięciem to też jaja bo ja od zawsze odczuwałam pewien ból albo dyskomfort podczas ....:-)I nigy do końca nie było mi dobrze (wiecie o co chodzi). A tu nagle w wieku 30 lat dowiedziałam się chyba dlaczego....A też zaliczyłam trochę tych lekarzy i żadnego nie oświeciło...
Ja dostałam w końcu @,przedyskutowałam z mężem ( o dziwo po wielkiej awanturze raczył ze mną porozmawiać) to laparo i stwierdziuliśmy że jednak poczekam, dam sobie czas jeszcze 2 cykle do kwietnia a wtedy heja do lekarza ....

zapalcie światełko za mojego aniołka...dzis poroniłam...wszystko wlasnie sie dzieje...przez cały dzien dobrze sie czulam tak jak zawsze...wrocilismy do domu jakies 2h temu bardzo silny skurcz mnie złapał tak jakby w szyjce i zaraz zaczeło bolec w podbrzuszu tak,ze nie mogłam sie ruszyc az mi łzy poszły...niestety wiedziałam co sie stanie...bole trwały ok 30 minut poszlam do wc a na wkladce krew...nie wiem co mam zrobic...maz wzial wolne,załamany ja tez jutro nie pojde do pracy...a tak bylo dobrze...tak dobrze sie czułam...mialo byc inaczej tym razem...
Karola szybko do szpitala, przecież jest jeszcze szansa !!!! Nie poddawaj się proszę!!! Tam zrobią ci napewno betę, przecież tak jak dziewczyny piszą może tak być a z dzidziusiem jet OK.

Ostatnia edycja:
Enya81: co mi przyszlo do glowy jesli
Chodzi o ten koniec swiata to ja slyszalam na ten temat to ze to bedzie cos takiego ze ma byc tak ze ten kto jest dobry i sie modli zostanie ocalony.... a i ze trzeba miec poswiecone swiece zeby zapalic jak nie bedzie pradu!! Ale slyszalam tez ze we wrzesniu 2012 ameryka ma zniknac z map i woda zaleje z kazdej strony wtedy sobie... Kiedy poronilam kilka dni temu zastanawialam sie jaki tonwszystko ma sens i nawet przyszlo mi do glowy ze Dlatego ze Bog chcial ochronic mnie zebym nie musiala uciekac z malym dzieciatkiem na reku jak juz zaleje ta ameryka czy jak nastapi ten koniec swiata... Wierzyc
nie? Nienwiem!! Staram sie nie myslec o tym!
Dzisiaj nie chcialam isc do kosciola, w drodze plakalam jakos sie uspokoilam ale cala msze mialam lzy w oczach. Maz uwaza ze chodze naburmuszona, a on wtedy czuje ze ja mysle tylko o sobie i o tym ze tylko mi ciezko itp.
Wczoraj wrocilam z pracy bardzo zmeczona mimo ze pracowalam powoli i tylko 5 godz. Ale on uwaza ze za ciezko i powinnam zwolnic. Ja naprawde zwolnilam ale co mam przestac pracowac- tylko kto wtedy bedzir robil na moje "wydzimisie "-jak to moj maz mowi... Facet mysli ze jak masz rachunki zaplacone i jedzenie kupione oraz podstawowe potrzebne produkty to juz reszte mozna tylko na konto... Aj.. ciezkie te zycie.. Tez wolalabym nie pracowac.
Jesli chodzi o tylozgecie to lekarz nie mogl znalezc serduszka w jakims 12 tyg ciazy przez dopplera zbyt latwo i stwierdzil ze mam wlsnie tylozgecie macicy. A czy to widac na usg takze te tylozgecie i czy tylko w ciazy czy w normalnym stanie takze?
Ja miewam bole podczas;~|< ale nie czesto np.jak sie uloze w nieodpowiedniej pozycji( nie potrafie sobie teraz przypomniec bo cala ciaze czyli 4 miesiace nie bylo sexiku). Ale wplywu na wrazenia ze tak powiem to u mnie akurat nie mialo.
;)

reklama
Do góry