reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anty faceci są z innej planety. Nikt nie zrozumie Cię jak druga bliska kobieta, a tym bardziej kobieta, która przeszła to samo co Ty.
Dobre. Mój M powiedział, że coś w tym jest ;)

Myszka z facetami źle, bez facetów jeszcze gorzej...

As trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, i wszystkiego najlepszego :*

Karola a póki co ja nie mam ochoty więc się tego trzymam :)
Mój M jest nawet z tego zadowolony.
Też czuję mało i rzadko rychy, ale staram się cierpliwie czekać do następnej wizyty. Nie martw się, bądź dobrej myśli.

Enya u mnie podobnie. Mój M jest nieśmiały i zamknięty, a ja nie zaliczam się też do wylewnych osób. I tak dusimy w sobie...

Anisiaj trzymam kciuki za to, aby było to to, abyś nie musiała mieć jakiegoś zabiegu i może lekarz pozwoli Ci jednak wyjechać.
Kochana przytula Cię w tych trudnych chwilach. Trzymaj się słońce

Gosiulek dzięki za informacje. Wszyscy trzymamy kciuki &&&

Nie chce mnie nawet w długi weekend gdzieś zabrać, gdzie trzebaby dojechać pociągiem lub pksem, bo boi się, że jest za gorąco. Ja oszaleję. Jak teraz nie wyjedziemy to w wakacje w ogóle :(

As kochana, ja też jestem prezentem urodzinowym mojej mamy - zawsze się z tego śmiejemy, razem świętujemy, to coś wyjątkowego, dobrze by było żeby mała poczekała do poniedziałku ale i tak dzisiaj będzie już dobrze. Czekamy na info i fotki, wszystkiego naj z okazji urodzin, zdrowia i spełnienia marzeń :-) również dziś moja koleżanka urodziła córeczkę, wspaniały dzień :-)

anisiaj odpoczywaj, poczekamy tu na Ciebie :tak:

życzę udanego długiego majowego weekendu wszystkim kobietkom :tak::-)

witam
mam takie pytanie.
jestem już po pierwszej @ po łyżeczkowaniu którą dostałam 25 dni po zabiegu i czekam na drugą
Jak u was był z cyklami czy wróciły do normy i jak szybko, czy drugą @ dostałyście w oczekiwanym terminie?

do-ti,ty się ciesz,że masz takiego troskliwego męża.Mój kuzyn swoją wysoko ciężarną żonę wlókł wszędzie ze sobą,na dodatek on pił,a ona musiała prowadzić.Jak patrzyłam na nią,to aż mi żal było...

karlajed,ja niestety dopiero czekam na pierwszą @,więc bardzo mi przykro,ale nie pomogę.

dziękuję
mam nadzieję że się pojawi
wcześniej miałam 28 dniowe cykle więc już jestem po terminie w którym powinna @ wystąpić
jeśli okaże się że jestem w ciąży to mój lekarz mnie ustrzeli bo według niego to za wcześnie
pozdrawiam i życzę miłej majówki

karlajed nie martw sie 3 cykle po poronieniu moga byc inne niz te jakie mialas zazwyczaj;-)a po nich powinno wszystko powrócić do normy:-)

reklama
Witam moje kochane...rzadko ostatnio bywam, mam nadzieję ze mało nowych Aniołkowych mamuś się pojawiło ale z nową nadzieją może więcej...w każdym razie te pierwsze bardzo przytulam...a tym drugim gratuluję z całego serca...
u mnie w porządku, 10.05 idę na przezierność więc dam znać co i jak, na ostatnim badaniu było wszystko w porządku...plamień, bóli nie mam...objawów ciaży tez za specjalnie nie, wiec może będzie kobietka:-) bo tak samo miałam z Lilą. wkurza mnie tylko praca...troche mnie wykańcza to całodzienne siedzenie w niej. wracam o 19 i potem nie mam siły kompletnie na nic, nawet na forum. ale jak pójdę na zwolnienie to lipa z kas,. jestem zatrudniona na najniższą i teraz staramy się jak najwięcej odłożyć na potem, więc postaram się pociągnąć jak najdłużej...no i w tym tygodniu mówię o ciąży szefowi...jak go widzę to dostaję paraliżu...ostatnio już chciałam i mnie zatkało...rany, nie wiedziałam że to będzie dla mnie takie trudne...
dziś mi mąż obiecał wycieczkę rowerową, taką krótką coby mnie nie wytrzęsło za bardzo...

acha... robiłam posiewy z kanału szyjki macicy na bakterie i grzyby, wyszło czysto więc może mi któraś doradzi co mogę jeszcze zrobić żeby dojść czemu mam tak często infekcję...praktycznie skończę globulki to musze brać następne:no:

Do góry