Witam Piekne Panie:-):-)
As-wielkie gratulacje trzymajcie sie no i oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj- udanego resetowania napewno wyjazd pomoze wrocicie wypoczeci i z nowymi nadziejami na przyszlosc
Karlajed-ja wlasnie jestem na koncowce pierwszej @ po poronieniu i musze powiedziec ze lagodnie sie ze mna obeszla nie mialabym nic przeciwko zeby tak juz zostalo zobaczymy jaki bedzie ten cykl
Ehhh faceci taki ich urok, nie od dzis wiadomo ze oni sa z innej bajki a my Kobialki z innej tak juz jest ten swiat ulozony

Pogoda super wiec zycze udanego łikendu;-)ja na dzis planuje rowerowa wyprawe do mamy i opalansko tylko zeby mnie uczulenie slonkowe nie zlapalo bo sie zadrapie na smierc
Trzymajcie sie Kochane:-):-)
As-wielkie gratulacje trzymajcie sie no i oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj- udanego resetowania napewno wyjazd pomoze wrocicie wypoczeci i z nowymi nadziejami na przyszlosc

Karlajed-ja wlasnie jestem na koncowce pierwszej @ po poronieniu i musze powiedziec ze lagodnie sie ze mna obeszla nie mialabym nic przeciwko zeby tak juz zostalo zobaczymy jaki bedzie ten cykl

Ehhh faceci taki ich urok, nie od dzis wiadomo ze oni sa z innej bajki a my Kobialki z innej tak juz jest ten swiat ulozony

Pogoda super wiec zycze udanego łikendu;-)ja na dzis planuje rowerowa wyprawe do mamy i opalansko tylko zeby mnie uczulenie slonkowe nie zlapalo bo sie zadrapie na smierc

Trzymajcie sie Kochane:-):-)
damy rade kochana:-) co do pogody to dla mnie tez juz jest za goraco...rece tzn dłonie troche mi puchna-palce...staram sie nie chodzic po sloncu i wogole nie wychodzic jak nie ma potrzeby.ale wiadomo z drugiej strony jak taka pogoda to w domu tez sie siedziec nie chce...najlepiej gdzies nad woda,ale akurat my majowke w domu spedzamy,bo auto rozebrane,a pozatym funduszy bark na takie przyjemnosci narazie,bo musimy opłacic OC auta a to tanie rzeczy nie sa
takze moze nad wode na jakiegos grilla na 1 dzien pojedziemy dopiero jak sie nawinie okazja czyli po wyplacie i maz jak bedzie mial wolny wekeend...
raz to az mi doszedł taki ból do odbytu to az sie wyprostowałam...nospe juz sobie zafundowałam wiec powinno przejsc.uklucia raz sa raz nie ma i jak powiem o nich na wizycie to pewnie usłysze to co zawsze,ze sie rozciaga wszystko...a wizyta dopiero 9go...