• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Genna a czemu robisz echo serduszka? Zastanawiam sie jak takie badanie wyglada,e czasu trwa. Czy lekarz skupia sie tylko na sercu i ciekawe na co patrzy. Jutro tez bede sie rejestrowaic na to echo. ciekawe jakie terminy.

reklama
Montana na prenanatalnch tych pierwszych w 12 tyg zapisał mnie na połowkowe z echem serca, nie wnikalam , poprostu taka kolej chyba.
Połowkowe robią przez brzuch tylko czy jeszcze dowcipnie?

Infinity pięknie przyrasta Maleństwo :) oby tak dalej!

Montana super, że wszystko dobrze, po takim USG człowiek się czuje jakby unosił się nad ziemia ze szczęścia, że wszystko jest dobrze

Esiek to już coraz bliżej u Ciebie ... :)

Lilka trochę życie nas zmusiło, bo kończyło się mleko, a czekaliśmy na rozmowę z położną co dalej, był weekend więc zostaliśmy tylko z tym bebilonem na kolki i zaparcia. Bebilon dla wcześniaków jest tylko na specjalne zamówienie. Teraz zaczęliśmy mieszać i zobaczymy. Myślę, że masz racje, trzeba czasu, nie ma co tak skakać po mlekach. Ale najgorzej, że dziś znalazłam jeszcze 1 schowane moje zamrożone mleko i poszły nam piękne 2 kupki po nim :((((((( nie ma jednak nic lepszego dla dziecka niż mleko matki. Swoją drogą MATKA to dziwne stworzenie :-D kupa potrafi dać tyyyyle radości :-D

Montana, ale ulga ze Dzidzia zdrowa! Gratuluje!

Infińity malenstwo przybiera piekńie na wadze, bardzo si ciesze.

Fitnesse, ja w 18 tyg leciałem na Kanary 5 h, było ok. I jeszcze lecę końcem października do Stolycy, doktorek problemu nie robi.

A ja ja dzisiaj byłam w Toruniu, wrocilam pozno, mam juz dość roboty. I jeszcze szef wymyślił, ze mam w przyszłym tyg jechac do Gdańska. Postanowiłam wziąć l4, bo to juz lekka przesada. W hotelu w Warszwie z niedzieli na poniedziałek brzuch mnie bolal, troche sie wystraszyłam. Koleżanka z pracy jest w 29 tyg i wyładowała w szpitalu w ostatni weekend, postańowilam odpoczac i wiecej juz prawie nie jeździć. Czas na relaks.

Trzymajcie kciuki - jutro USG polowkowe o 11.20. Juz sie nie moge doczekać. Acha! I chyba dzisiaj poczułam Majeczkę, jak kopie trzymajcie kciuki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry