Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
) się dopisała więc wszystkie majówki w komplecie
:-)
Zwłaszcza, że to duża klinika, w pokoju obok odbywała się operacja, odgłosy z monitorów przerażające. No ale koniec końców wet stwierdził (dzisiaj był pan), że to prawdopodobnie od gruczoła więc dostał 2 zastrzyki i tabletki na 4 dni i jak będzie normalnie chodził to mamy już nie przyjeżdżać. Kamień z serca. Ja straszna psiara jestem i bardzo przeżywam jak coś jest nie tak z moim psem, zresztą najchętniej przygarnęłabym wszystkie bezdomne psy a jak widzę jak człowiek robi krzywdę psu to nie ręczę za swoje czyny. Nie rusza mnie tak jak się np biją ludzie a jak biją psa to nie mogę przejść obojętnie. Co do kurtki to przemyśl czy nie chcesz nic kupić, cał zima przed nami, mrozy dopiero się zaczną. Dobrym rozwiązaniem są kurtki z panelami dopinanymi lub suwakami po bokach. Później można wyjąć panel lub pozapinać suwaki i normalnie ją nosić. Moja z bonprixu jeszcze nie przyszła, mam nadzieję, że dojdzie do wszystkich świętych bo perspektywa stania na cmentarzu w obcisłym płaszczu pod który nie zmieszczę grubego swetra mnie przeraża.