Nikaaa
Fanka BB :)
Dokładnie :*dokładnie. czasem trzeba się ugryźć w język niż pisac rzeczy które kogoś mogą zranić. Mamy siebie![]()
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dokładnie :*dokładnie. czasem trzeba się ugryźć w język niż pisac rzeczy które kogoś mogą zranić. Mamy siebie![]()
Ja mam narazie sam tluszczyk
Nie umiem się nie wku....nie ma się co wkurw...trzeba robić swojei tyle
jasneA mnie przyjmniecie jak nie jestem ani ciężarówka ani w chwili obecnej staraczka?![]()
No i to rozumiem. Rozkręćcie ten wątek na nowo. Tak, żeby po jednodniowej nieobecności na wątku nie dało się nadrobić postów. Powodzenia dziewczyny. Ja stąd spadam. Powinnam być na wątku "mamusie po invitro" ale on też już ledwo przędzie.
wiem mnie tez , ale moze takie uroki ciazy ze jestesmy walecznymi samicamiNie umiem się nie wku....wiem, że ona piła min do mnie i tak mnie to trzyma, że nie masz pojęcia
![]()
Ja jestem w 29 tc a jakoś szaleńczo brzuch duży nie jestJa mam narazie sam tluszczykczekam i czekam kiedy wyskoczy ale coś nie chce
wiem że za wcześnie ale i tak sprawdzam codziennie ;p