reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cieżarowki) nasza waga

Ja mam zamrozone owocki i nachodzi mnie na koktajl z mleka i tych owocow!!! Pycha!!! Taki zimniutki koktajlik!!!

reklama
Ostatnimi czasy mam straszliwą ochotę na takie bardzo ale to bardzo zimne rzeczy np. Ice Tea czy lody :D

Jakos przestałam wiezryć mojej domowej wadze...wszyscy mi mówią,że zawyża.Czekam do wizyty u gina 7 marca to zważe się u n iego i zobaczę ile skoczyłam do góry od ostatniej wizyty czyli to będzie 6 tygodni..

A ja sie dzis zwazylam po 4 dniach przerwy i ...plus 1.5 kg...Nareszcie cos sie ruszylo bo juz sie balam... Dziewczyny..a mierzylyscie sobie obwod brzuszka? Ja powoli dochodze do 90cm ::) I u gory podobnie, 5 cm wiecej ;D. Modelkowe rozmiary - 90x90...tylko to 60cm gdzies zniknelo w drodze miedzy biustem a brzuchem ;D

Jagusia moje wymiary też są imponujące:
91x87x97 :o a wzrostu 164cm
Wszędzie przybyło przy czym w brzuszku najwięcej (bo niestety talią bym tego nie nazwała ;))]
W sumie to teraz mogłabym nosić spodnie mojego męża:)
W poniedziałek uderzam na zakupy ciuchow bo już krucho bardzo.

ja przez pierwszych 16 tygodni utyłam może 0,5kg a teraz po pełnych 20 tygodniach waga mi pokazuje że od początku ciąży przybyło mi 4 kg kochanego ciałka...czyli chyba nie jest tak strasznie,co? tylko brzuch mam tak niewielki,że aż się zastanawiam gdzie ta istotka mi sie tam mieści :D

Ja na pierwszej ciążowej wizycie miałam 69,9 i tyle mam wpisane w karte ciąży :) a jak wczoraj się ważyłam to 74,0, czyli 4 kg in plus :)
Chyba nie jest tak źle :)

Moja ciekawosc wzrasta!!! Czekamy na fotki!!! Ale z tego co mowisz to mozesz sie cieszyc, ze tak nieduzo przybywa!!
Ja juz chyba z 6kg przytylam! Moze tego nie widac po brzuchu, ale za to po dupsku i udach!!!

A moja lekarka wczoraj sie ucieszyla z mojej wagi bo od ostatniej wizyty (m-c temu) jest wiecej o 1,7 kg :)) Bo wczesniej to tylam po 200 - 400 g na m-c. Także w sumie jest 5 kg do przodu :)

reklama
Do góry