reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cieżarowki) nasza waga

A ja po tygodniu spedzonym w szpitalu przytyłam z kilogram :) Mąż mnie dokarmiał a i szpitalnym żerełkiem tez nie gardzilam ;) ;D Poza tym z nudów zapychałysmy sie słodyczami,hihi...Od początku ciązy mam 6 kg na plusie...

reklama
W trzecim trymestrze to podobno normalne zeby przybywac na wadze ok 0,5-1 kg na TYDZIEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj zauwazylam,ze mi sie uda o siebie ocieraja. Zamykam oczy i powtarzam sobie mantre ,ze to tylko ciaza , ze to dla zdrowia Nikusia .... ale i tak mi smutno,ze taki boczek sie ze mnie zrobil. buuuu

Ja za to mam wrażenie ze zamiast chodzic to sie toczę i stawiam nogi jak kaczka! ;D A kiedys smiać mi sie chciało z kobitek w ciąży,ze tak smiesznie chodzą ;)

Oleńko, toczyć to my się dopiero będziemy:) az nie chce mysleć jak bede wyglądać za te trzy miesiące:)

Oj Kasiek,naprawdę mialam przez tydzień styczność z mamusiami na finiszu,niektore maja tak wielkie brzuszki,ze zastanawaiłam się jak one je dzwigają...ale inne np wcale takie potęzne nie były...kazda z nas jest inna ale jakze piękna w tym błogosławionym stanie!Nieważne ile ważymy ;)

Dokładnie tak:) jak widze brzuszki dziewczyn które mają taki brzuch jak ja teraz, a są na finiszu to mysle że urodze 5kg dziecko :laugh:

Ja tez mam takie wrażenie....swoja drogą to fenomen ze dzieciątka zwykle ważą ok 3-4 kg a jak one sie mieszcza w takich nieduzych brzuszkach jak maja niektore mamusie...?????

Haha , ja tez jak kaczka sie kiwam na boki .
Mam dlugi korytarz z lustrem na koncu i codziennie widze ten moj pokraczny chod. Ale jak staram sie bardziej elegancko i dupcia do tylu , cycki do przodu to mnie wszystko boli.

To tylko potwierdza moja wczesniejsza teorie ze kobieta w ciazy nie ma nic wspolnego z gracja .

Oj jak ja zauwazylam ze mi sie uda ocieraja to tez sie zmartwilam! Nie cierpie tego i tez probuje sobie tlumaczyc to ciaza! Wyslalam nawet swoje fotki siostrze i ona mowi ze wcale gruba nie jestem, a jak jej powiedzialam ze teraz to dopiero zaczne tyc na potege, to ona mi na to ze teraz to najbardziej mi zacznie brzuch rosnac a nie tluszcz!!! Jakos sie chyba uspokoilam!!! Zobaczymy w praniu!!!
A co do chodzenia to sprobujcie sobie wyobrazic nas idace w grupie!! To dopiero kaczogrod!!!

reklama
Do góry