• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
My narazie testowalismy soczek jablkowy, jablko-winogrono. Dania- marchewka (w skladzie byl ryz), deser jablko-banan. W zapasie mam ziemniaczek z dynia i marchewka z ziemniakiem.
Reakcji negatywnych brak.
Kupa po marchewce byla. jak narazie od tygodnia kupy brak :-(.
Moze dzis znowu zapodam marchewke.

Antko ja myślę że spokojnie możesz podawać coś delikatenego, jeśli już kilka tygodni dajesz nowości i mały beż problemowo to przyjmuje to pewnie że tak, te informacje o wieku są umowne przecież, a nie dokładnie 5 miesiąc...:happy2:
A to przecież mężczyzna to i pewnie w mięsku zasmakuje - a i może na dłużej mu wystarczy, bo mięsko to pożywne chyba najbardziej...

Ja dałam Natuśce wczoraj zamiast butelki, najpierw kaszkę z jabłkami na modyfikowanym mleczku, ale tak z 60 ml mleczka i potem cycka i chyba przy tym zostanę, bo ładnie wieczorkiem je łyżeczką...

My narazie testowalismy soczek jablkowy, jablko-winogrono. Dania- marchewka (w skladzie byl ryz), deser jablko-banan. W zapasie mam ziemniaczek z dynia i marchewka z ziemniakiem.
Reakcji negatywnych brak.
Kupa po marchewce byla. jak narazie od tygodnia kupy brak :-(.
Moze dzis znowu zapodam marchewke.

U mnie Nata nie robiła ładnych kupek po podaniu stałych pokarmów (słyszałam, że kaszka ryżowa powoduje zaparcia), więc podałam jej śliwki z Hippa i poszło od razu (chyba pół godziny czekałam). Wczoraj był ten sam problem, więc dałam gruszki Whilliamsa, czły słoik, pomimo, że pierwszy raz to testowałąm, bo nie miałamśliwek. I nic, coś tam podobno zrobiła, a dziś znów bobelki. Musze kupić chyba z 10 słoiczków tej śliwki. Jest rewelka.

Aneta, ja chciałam dac Natalii zupke z królikiem gerbera, ale pomyliłam się i kupiłam po 6 miesiącu. Musze iść do sklepu i zrobic odpowiednie zapasy, bo mi się juz dania warzywne kończą. dziś spróbuje dać jej ten przysmak na dobranoc. A o której godzinie Ty podałaś go Kubie??? czy to ma byc na dobranoc, bo ja spróbuję poopołudniu i zobaczymy, jak zareaguje. A w niedzielę będzie mięsko, ale kupię chyba z indykiem, bo gdzieś tu na forum ktoś pisał (chyba Sami, ale nie jesetem pewna), że indyk na początek najlepszy.

No tyez tak myslalam MADZIALLENKO :tak: poczekac jeszcze kilka dni....i zaczne sie rozgladac za czyms nowym.....

Hmmmmm troche dziwnie mowi ta Twoja lekarka MONICZKO - bo jak dziecko skonczy 5 miesiac to podaje sie te z napisami po 5 albo od 6..........a te po 6 to sa jak sie zaczyna juz 7 a konczy 6......ale kto by sie tak rozdrabnial :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry