• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

pomimo, że była przecież mleczkiem najedzona, zjadła te kilka łyżek, więcej nie chciałam jej wpychać, bo się bałam o jej brzuszek. AS ile Kuba zjada jednorazowo tego przysmaku na dobranoc, bo nie wiem, jak inne dzieci jedzą...

reklama
Pysiu czytalam co pisalas o tych sliwkach i gruszkach, ale wiesz... u nas nie ma zaparc, tylko tyle ze maly nie robi kupki codziennie. nawet nie ma twardego brzuszka i kupki robi o konsystencji kleistej, luznej czy jako to nazwac.
Dziewczyny a co to za danie na dobranoc, bo jakos mi umknelo? To jakas kaszka?
My tez ta frutapure dostalismy w paczce bobovity, jeszcze nie podalam, ale tez sie zastanawialm zeby samej zjesc :rofl2:.

NICZKO - Przysmak na dobranoc z Hippa w słoiczku - kaszka ryzowa z mlekiem z owocami - ja mialam z bananami i jablko z gruszką - to drugie przepyszne :-D Kubali smakowaly obydwa

własnie poszło peere jarzynowe z indykiem............. jejku..... jak mu dobrze było....... normalnie delektował się i jadł cudnie aż zaczął odpływać....... ja zauważyłam,ze mój chętnie zje właśnie warzywa i dania z mięskiem niż owoce, musy, przeciery idania na dobranoc.......... konkretny chłop:-p

A Kuba dzisiaj - sliwki - bardzo smakowały....

Hmmmmm a on wlasnie woli owocki...ale mamy juz tez warzywa ktore chetnie zjada. Mam nadzieje ze miesko zechce jesc......chyba ze on wdal sie w M - ktory nie jest jakos strasznie mięsozerny, czyli konkretny...:dry::rofl2:

reklama
No, i przysmak zjedzony, cały, ale bez żadnych ekscesów:sorry2::-(, tak jakoś nie bardzo wchodził. a szkoda, bo pewnie to sycące i mi też smakowało (resztkę, 1 łyżeczkę zjadłam z ciekawości:-p:tak:). Nata tym troche pluła, z buzi jej leciało i chyba jadła, bo poprostu głodna była. Tego już nie kupię, chyba zainwestuję w owoce & zboża też hippa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry