reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
A my dopiero teraz zaczniemy podawać gluten :happy:

Pani doktor kazała nam zostać na Nutramigenie, ale zrobić już prowokację deserkiem z jogurtem. Jak będzie ok, to podawać Milence jogurt naturalny i twarożki. Danonków mamy nie podawać, bo zawierają za dużo konserwantów :sorry:

No właśnie, niedługo pewnie wprowadzę rano pół kromki chleba i nie za bardzo wiem z czym go dawać Oliwce. Tzn napewnio będę jej dawała na chleb pół żółtka czasem, tylko nie wiem, czy mogę je rozetrzeć z masłem, żeby dało się rozsmarować na chlebie i się go trzymało :confused: I ile tego masła wolno dać dziennie :confused:
Jeśli chodzi o szynkę, to widziałam w Chacie Polskiej szynkę, była droższa i napisane było, że jest bez konserwantów. Ale czy można im wierzyć :cool:

gdzies miałam fajny przepis na omlet na sniadanie (chyba od 10 msc) jak znajde to napiszę
Kasiad ja tam bym nie wierzyła z ta szynka bez konserwantów, to tak jak te sklepy ze zdrowa zywnościa na które sie napaliłam :/ , moja kolezanka pracowała kiedys w Szkocji przy marchewkach i ta samą marchewke pakowali do Lidla i do BIO :/ i od tego czasu zmieniłam zdanie, no ale to twój wybór oczywiscie :tak:

gdzies miałam fajny przepis na omlet na sniadanie (chyba od 10 msc) jak znajde to napiszę
Kasiad ja tam bym nie wierzyła z ta szynka bez konserwantów, to tak jak te sklepy ze zdrowa zywnościa na które sie napaliłam :/ , moja kolezanka pracowała kiedys w Szkocji przy marchewkach i ta samą marchewke pakowali do Lidla i do BIO :/ i od tego czasu zmieniłam zdanie, no ale to twój wybór oczywiscie :tak:
No ładnie, ale chamstwo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poszukaj przepis, będę wdzięczna :tak:

reklama
Do góry