Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki macie może jakieś gotowe przepisy na dania naszym Cudów bo nie mogę znaleźć!

No właśnie, niedługo pewnie wprowadzę rano pół kromki chleba i nie za bardzo wiem z czym go dawać Oliwce. Tzn napewnio będę jej dawała na chleb pół żółtka czasem, tylko nie wiem, czy mogę je rozetrzeć z masłem, żeby dało się rozsmarować na chlebie i się go trzymałoI ile tego masła wolno dać dziennie
Jeśli chodzi o szynkę, to widziałam w Chacie Polskiej szynkę, była droższa i napisane było, że jest bez konserwantów. Ale czy można im wierzyć![]()

No ładnie, ale chamstwogdzies miałam fajny przepis na omlet na sniadanie (chyba od 10 msc) jak znajde to napiszę
Kasiad ja tam bym nie wierzyła z ta szynka bez konserwantów, to tak jak te sklepy ze zdrowa zywnościa na które sie napaliłam :/ , moja kolezanka pracowała kiedys w Szkocji przy marchewkach i ta samą marchewke pakowali do Lidla i do BIO :/ i od tego czasu zmieniłam zdanie, no ale to twój wybór oczywiscie![]()

A jednakDanonków mamy nie podawać, bo zawierają za dużo konserwantów![]()
A na opakowaniu ani słowa o konserwantach
tzn jest, ale że nie zawierają konserwantów....a zkad ma taka informacje. Danonków mamy nie podawać, bo zawierają za dużo konserwantów![]()