Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Irtasia, aż poleciałam do kuchni sprawdzić i faktycznie masz rację, ten słoiczek jest od 6 miesiąca. Kupiłam go razem ze słoiczkami po 9 miesiącu i pomyliło mi się.
ale widziałam że mają babykeks od 6 miesiąca w sprzedaży ale tylko w sieci sklepów Auchan 
A Oliwka tych ciastek nie lubi. Byście widziały, jaką robi minę, jak próbowałam jej kilka razy dać ciastko, robi taką minę jakbym dawała jej do buzi wyjatkowe obrzydlistwo. No i oczywiście odrazu kiwa głową "nie" i zaciska usta.a u nas teraz ulubione ciacho to miśkopty bo wcześniej były tylko chrupki ;-) strasznie twarde i myślałam że z tymi 2 ząbkami Emilka nie da rady sobie z nimi ale swietnie gryzie nawet spore kawałki i rozpuszcza w buzi![]()
A Oliwka tych ciastek nie lubi. Byście widziały, jaką robi minę, jak próbowałam jej kilka razy dać ciastko, robi taką minę jakbym dawała jej do buzi wyjatkowe obrzydlistwo. No i oczywiście odrazu kiwa głową "nie" i zaciska usta.
ja miałam nestle ale widziałm bobovity i się właśnie zastanawiam czy mają podobny smak a jakie Kasiad miałaś
jak nestle to spróbuje kupić bobovite