Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
po 9 miesiącuno wlasnie wedlug starych schematow zywienia kiedy mozna wprowadzac gluten? bo sie pogubilam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
po 9 miesiącuno wlasnie wedlug starych schematow zywienia kiedy mozna wprowadzac gluten? bo sie pogubilam...

A Oliwka nieKuba potwierdza.![]()
Dziś znowu kaszki nie zjadła wieczorem, tylko parę łyżek liznęła. No ale przecież nie mogę jej dawać tylko sinlacu 
A u nas Maja sama ustaliła sobie schematy żywienia. Słoiczki, kaszki i papki dla dzieci są beeee!!! Najlepsze jedzenie i jedyne, którego chce próbować to to na talerzu u mamy. Jedyne co udaje mi sie przemycić to gotowanie małej identycznych zupek jak dorosłe, ale na króliku(normalne na wywarze).I już od dawna je dzięki temu gluten, czyli bułeczki, kaszkę jęczmienną itp. Nic jej nie jest. Wolę to, niż bieganie z łyżką i czekanie aż nieopatrznie uchyli buźkę. A zupki dorosłe je z apetytem.![]()

Rozumiem.Mały smakosz Ci rośnie.Rozalka, ale rano Oliwka tym bardziej nie chce jeść kaszki. Coś mi się zdaje, że jakkbym jej dała teraz sinlacu to by chętnie zjadła![]()