Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A smektę jej jeszcze dajesz?No chyba nie jest najlepiej, bo Oli zaspaskudziła następne 2 pieluchy, kupa coraz rzadsza :-( Ja się chyba załamię![]()
kasiad a zrób jej badanie kałuNo chyba nie jest najlepiej, bo Oli zaspaskudziła następne 2 pieluchy, kupa coraz rzadsza :-( Ja się chyba załamię![]()
Hm... kupy Oliwki nie są zielone, są koloru zółto - brązowo - "marchewkowe", mam wrażenie, że widzę w nich zupkę, tak jakby przeleciała przez Oliwkę tylko częściowo strawiona. I nie są zbite, nie wiem, co powoduje, że kupa się trzyma "kupy", ale Oliwce tego czegoś właśnie brakuje, pod wpływem wody wlewanej do nocnika zupełnie się rozpada. Sorki, że tak obrazowo piszę o takim niesmacznym temacie, ale może któraś mi pomoże w ustaleniu co to może być
Oliwieczka, Oli już wcześniej jadła chleb i nic jej po nim nie było, tylko miała 2 tygodniową przerwę ze względu na biegunkę, więc to chyba nie chleb jest powodem![]()
Hm... kupy Oliwki nie są zielone, są koloru zółto - brązowo - "marchewkowe", mam wrażenie, że widzę w nich zupkę, tak jakby przeleciała przez Oliwkę tylko częściowo strawiona. I nie są zbite, nie wiem, co powoduje, że kupa się trzyma "kupy", ale Oliwce tego czegoś właśnie brakuje, pod wpływem wody wlewanej do nocnika zupełnie się rozpada. Sorki, że tak obrazowo piszę o takim niesmacznym temacie, ale może któraś mi pomoże w ustaleniu co to może być![]()