Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne ,że mogę spiąć na mini i zrobić fotki ,ale to jutro ,bo dziś D. Kubusia w sypialni usypia teraz ,więc ja się na chwilę jeszcze do kompa ewakuowałam.As ja mam wielką prośbę, mogłabyś upiąc taka pieluszkę na mini i pokazac nam tu fotkę? Bo ja upinam ale jakos kosmicznie mi to wygląda, moze przedobrzyłam albo tylko mi sie wydaje
i jeszcze powiedz mi ile zaplanowąlas na początek pieluszek a ile wkładów?

jakies podróby kupilam czy co?Dokładnie tak jest ,że pampers jest na kilka razy ,a nie na raz .Prawde mowiac wymienianie tylko wkladu w pieluszce-kieszonce jest jak zostawianie pampersa na kilka "sikow". Jakos mi ta opcja nie lezy... Owszem - pupa ma sucho, ale to tylko uczycie, a mocz i tak sie styka z pupcia. Po przeczytaniu masy roznych opinii, zdecydowalam sie na Essentials Pack BUNDLE DEAL SALE (Newborn) - to wychodzi razem z praniem cena tanszych jednorazowek na pierwsze 3 miesiace. A potem zobacze, czy dokupic takie same kolejne rozmiary, czy kieszonki, czy skule glowe i przejde na jednorazowki![]()
Kupowałam u tego samego allegrowicza co Ty .As 25 dodatkowo do tych które są w komplecie?
a mam Alva zdaje się
o te PIELUCHY PIELUSZKI WIELORAZOWE ALVA DODATKOWE NAPY (2005392873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko patrze, ze te moje nie maja naszytej metkijakies podróby kupilam czy co?
a czym właściwie minke różnia się od alvy?
edit; wikasik, bo pampki sa na kilka sików. Jak dziekco siknie w pampersa to nie czuje, mozesz nawet takiego pampka przyłożyć sobie do policzka i tez nie poczujesz. Siknie kilka razy i zmieniasz. Maluszki sikają wiele razy po troszku
No widzisz ...Tak przy okazji link do watku o pieluchach wielorazowych: https://www.babyboom.pl/forum/pielegnacja-f310/pieluchy-wielorazowe-19626/
As, w tym komplecie jest wszystko - otulacze + prefoldy i kupkowe papierki. Do suchej pupy moge dodac wkladke z mikropolaru i bedzie identyczny efekt jak w kieszonce.
Zreszta chyba za wczesnie na licytacje i przekonywanie do swoich opcji - zadna z nas nie uzywala jeszcze wielorazowekTo tez wplywa na moja decyzje, zeby zaczac od tanszej opcji niz kieszonki, poza tym jednorozmiarowki to super pomysl, ale roznie z tym bywa, jak czytam w wielu opiniach. Czesto najmniejsze maluszki topia sie w nich i dopiero kolo 4-4.5kg jest lepiej.
Dobrze, ze wybieramy rozne opcje, bedzie co porownywac za pare miesiecy![]()

Cieszę się ,że mogłam pomóc .;-):-):-)Dziękuje bardzo!
Przetrenwalam i juz wiem na czym polegał mój bład a mianowicie najpierw wlożyłam wkłąd a póxniej zapinałam - błąd. As mi poradziala bym najpierw zapięła poziome napy a później wlozyła wkład i faktycznie pielucha przestała wyglądac kosmicznie :-)