Prawde mowiac wymienianie tylko wkladu w pieluszce-kieszonce jest jak zostawianie pampersa na kilka "sikow". Jakos mi ta opcja nie lezy... Owszem - pupa ma sucho, ale to tylko uczycie, a mocz i tak sie styka z pupcia. Po przeczytaniu masy roznych opinii, zdecydowalam sie na
Essentials Pack BUNDLE DEAL SALE (Newborn) - to wychodzi razem z praniem cena tanszych jednorazowek na pierwsze 3 miesiace. A potem zobacze, czy dokupic takie same kolejne rozmiary, czy kieszonki, czy skule glowe i przejde na jednorazowki
Dokładnie tak jest ,że pampers jest na kilka razy ,a nie na raz .
Noworodek potrafi sikać nawet co 15 -20 minut i praktycznie musiałabyś za każdym razem zmieniać pampersa ,a nawet tego nie wyczujesz ,bo noworedek sika malutko .
Te pieluszki ,które tu pokazałaś to nie pampersy tylko otulacze .
Różnią się tym ,że te rzeczywiście trzeba zmieniać naokrągło ,bo tu jest kontakt moczu ze skórą .
Dlatego ja się na nie nie zdecydowałam .
Do tych otulaczy dla noworodka w zupełności wystarczy dobra tetra ,nawet nie musisz kupować pieluch z mikrofibry czy tych formowanych .
As 25 dodatkowo do tych które są w komplecie?
a mam Alva zdaje się
o te
PIELUCHY PIELUSZKI WIELORAZOWE ALVA DODATKOWE NAPY (2005392873) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko patrze, ze te moje nie maja naszytej metki

jakies podróby kupilam czy co?
a czym właściwie minke różnia się od alvy?
edit;
wikasik, bo pampki sa na kilka sików. Jak dziekco siknie w pampersa to nie czuje, mozesz nawet takiego pampka przyłożyć sobie do policzka i tez nie poczujesz. Siknie kilka razy i zmieniasz. Maluszki sikają wiele razy po troszku
Kupowałam u tego samego allegrowicza co Ty .
Różnica między Minkee i Alva jest taka:
Minkee są pluszowe i mają po 2 wkładki ,a Alva są z materiału ,mają 1 wkładkę ,ale dodatkowe napki przy nóżkach i na brzuszku ,co czyni je bardziej dopasowanymi do dziecka .
Obie pieluszki mają działanie pełne chłonności pampersa na około 3 godziny .
Jak chcesz dłużej lub na noc dla starszego dziecka to po prostu dajesz 2 wkładki do środka i masz podwójną chłonność .;-)
Mam w sumie wszystkich wkładek 25 -nie dokupowałam oddzielnie ,bo uważam ,że one tak szybko schną ,że jeszcze i z tych zapas będzie .;-)