reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Brawo dzieciaczki :-)

Dobrusia umie już znaleźć wśród zabawek puchatka, lwa, słonika, misia, pokazuje (na raize unosi główkę ;-)) gdzie światełko już w każdym pomieszczeniu :tak: od wczoraj robi papa (jak mówię zrób papa, to najpier odwraca się do korytarza, szuka taty :-p), ale jak podchodzimy do okna, to od razu macha łapką ;-) do tego uwielbia robic aty i przybijać piątke ;-) pokazuje gdzie są cycy i mówi sysy:szok: a mama dalej nie mówi :sorry2:

reklama
gratulacje dla maluchów, widzę że szaleją:-)
Ola dziś zaczęła raczkować - trochę jej pomogłam,bo wzięłam jej pieluchę przez brzuszek ( jak pisała Aniknulka) i dosłownie po 3 minutach śmigała bez niczego

Mata Dobrusia szaleje :-D gratuluję :-)
Bbakania gratuluję Natalce :-) silna dziewczynka :-) i rzeczywiście warto uwieczniać takie chwile :tak:
Ola dziś zaczęła raczkować - trochę jej pomogłam,bo wzięłam jej pieluchę przez brzuszek ( jak pisała Aniknulka) i dosłownie po 3 minutach śmigała bez niczego
Cieszę się, że mogłam pomóc a raczej moja pani neurolog :-D gratulki dla Oleńki :-)

Ja padłam się tylko pochwalić iż Dominik właśnie raczkuje , wstaje przy kanapie, chodzi w łóżeczku przy szczebelkach. Mówi nareszcie i to mama:-).
No i mamy 4 ząbka i widać już piątego. Z tego tytułu marudny jak nic i niestety przez to zaniedbuje was kochane. Pozdrawiam pa

reklama
Do góry