reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Gratulacje dla wszystkich zdolnych dzieciaczków:tak:
Ale z Dobrusi pojętna dziewczynka:szok:. Mój mały dużo rozumie, np ogląda się na mnie kiedy raczkuje w kierunku nawilzacza, wie że nie wolno. Ale sam niczego nie pokazuje, nie robi papa. Ale jeszcze się doczekam:tak:.
Za to namiętnie powtarza ma-ma-ma-ma-ma:-)

reklama
Agnieszka-gratulki dla Mateuszka:-)

A ja moge sie w koncu pochwalic,ze Maja zaczela raczkowac!:-):-)
Co prawda na razie robi po kilka kroczkow,a potem na brzuszek i pelzanko-ale to i tak sukces na sliskim parkiecie;-)

Gratulki dla Majeczki :-D
A mój Jasio zaczął już z pozycji stojącej siadać na pupę i jeździ sam w samochodziku-chodziku tzn sam sie odpycha i wydaje przy tym okrzyki radości ;-):-);-)

gratuulacje dla JASIA:)a tak pozatym muslalam o kupnie takiego wlasnie samochodzika:tak:ale nie wiem czy Mateuszkowi sie bedzie podobac i slórzyc czy tylko na chwile i potem bedzie stac gdzies w kacie:)jak myslcie warto?widzialam na allegro za 170 zl taki z pasami dla dziecka ktorym mozna:samemu sterowac tzn.pchac dzidzie albo on sam sie odpycha noi oczywiscie fukcja chodzika ale namotałam:-)sama sie pogubialm heheh:zawstydzona/y:

Agnieszka wydaje mi się, że lepsze to niż chodzik bo dziecko samo decyduje czy chce w nim być czy nie poprostu wsiada lub nie a w chodzik wsadzasz i dziecko "zwisa" ucisk na krocze poza tym siedzi krzywo :baffled: (ale to moje zdanie nie musicie się zgadzać)
Jasio mam taki
FISHER-PRICE CHODZIK

reklama
Do góry