reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Stasiu gratulacje za mamamama!!!!
Antoś a Tobie grauluję BRRUUUM :-)

A wczoraj jak byliśmy u teściów i położyłam Barta na dywanie to zaczął mi pupę podnosic! Ale w domu na panelach jednak nie da rady :dry::baffled:

reklama
Gratulki dla Antosia i Natalki :-D zdolne nasze czerwcowe dzieciaki rozkręcają się na całego
już widzę jak chodzą, przedszkole, szkoła.... nim się obejżymy będą mgr
22.gif

No tak...Antoś to w końcu mały facet...wie, co mężczyźni kochają:-D:rofl2:;-)

Mój mały usilnie próbuje wstawać. Najlepiej mu idzie, kiedy wspina się po mnie:tak:...mądrala wie, że w razie czego go złapię:-D
Jeżeli chodzi o odgłosy, to mamamama jest przerywnikiem. Najczęściej robi grrrr, które potem przechodzi w dżwięk, jakby grał na mandolinie:-D. Robi tak ciszej, głośniej, moduluje głos...jakby się tym bawił:tak:
I to co jest ostatnio najsłodsze...przytula sie:-). Jak go biore na ręce, to obejmuje mnie za szyję. A jak siedzę na podłodze, to przychodzi, opiera głowę na moim brzuchu albo kładzie na kolanach. I to mi wynagradza całe jego ostatnie marudzenie:happy:.

I to co jest ostatnio najsłodsze...przytula sie:-). Jak go biore na ręce, to obejmuje mnie za szyję. A jak siedzę na podłodze, to przychodzi, opiera głowę na moim brzuchu albo kładzie na kolanach. I to mi wynagradza całe jego ostatnie marudzenie:happy:.

Rozczuliłam się... Jakie to słodkie, kochane.... Przepiekne :-) gratulacje :-D

Rozczuliłam się... Jakie to słodkie, kochane.... Przepiekne :-) gratulacje :-D
Dziękuję! Ja dziś miałam łzy w oczach, jak kolejny raz tak do mnie przyszedł:tak::happy:.
I jeszcze daje " całusy"...nie wiem po co to robi, ale otwiera szeroko buźkę i tak przystawia zwykle do policzka albo do nosa:-D. Jak zrobię makijaż, muszę na niego uważać- nie dlatego, że mnie obślini. Tylko nie chcę, żeby się najadał moimi kosmetykami;-):rofl2::-D

reklama
I jeszcze daje " całusy"...nie wiem po co to robi, ale otwiera szeroko buźkę i tak przystawia zwykle do policzka albo do nosa:-D. Jak zrobię makijaż, muszę na niego uważać- nie dlatego, że mnie obślini. Tylko nie chcę, żeby się najadał moimi kosmetykami;-):rofl2::-D
:-)Maja tez tak robi,tylko przygryza mi brode:-)A ja jej w tym czasie caluje noska;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry