popłakałam się ze śmiechu!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d
Ja też!!!
Antoś dzisiaj przeszedł całą długość wersaliki. Ja go sadzam a on staje i co.... niech idzie chłopaczyna.
No jak byś o Stasiu pisała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popłakałam się ze śmiechu!!!!!!!!!!!!:-d:-d:-d
Antoś dzisiaj przeszedł całą długość wersaliki. Ja go sadzam a on staje i co.... niech idzie chłopaczyna.
Ale z Majeczki agentkaA ostatnio wlazla pod moje krzeslo,sciagnela mi skarpete z piety i zaczela lizac moja piete;-)
Joasiek, mój mały siedzi posadzony przeze mnie, ale dopiero do tygodnia. Sam nie siada i jakoś nie ma ochoty zacząć. Według naszej rehabilitantki jest wszystko ok.Babeczki, ja znów z tym samym... Moja Ola nadal sama nie siedzi :-( a kończy za 5 dni 8 miesięcy... czy mam z nią iść do lekarza?? Zamartwiam się tym strasznieniby postępy są, bo siada sobie na piętach i utrzymuje równowagę na jednej ręce, ale sama nie usiądzie... Poradźcie, co robić...
![]()
Babeczki, ja znów z tym samym... Moja Ola nadal sama nie siedzi :-( a kończy za 5 dni 8 miesięcy... czy mam z nią iść do lekarza?? Zamartwiam się tym strasznieniby postępy są, bo siada sobie na piętach i utrzymuje równowagę na jednej ręce, ale sama nie usiądzie... Poradźcie, co robić...
Oczywiście gatulujemy maluszkom pięknych postepów![]()
Ja bym jeszcze chwilę poczekała, podpytała nawet pediatrę na wizycie. Chciałam tylko zwrócić uwagę na jedną rzecz - dzieci nie powinny siadać na piętach bo od takiego siadu raz dwa pupa wpada pomiedzy nogi , ani nie powinno siedzieć pupą na ziemi a nogi zgięte kolanami do przodu stopy w tył. No ze nogi zagięte zostają w tyle - to powoduje koślawość pięt i wygięcie miednicy.Piszę to jako dobrą radę bo Olek tak siadał i od 3 roku życia borykaliśmy się z problemami ortopedycznymi i ortopeda kat5egorycznie zakazał takiego siadania.Babeczki, ja znów z tym samym... Moja Ola nadal sama nie siedzi :-( a kończy za 5 dni 8 miesięcy... czy mam z nią iść do lekarza?? Zamartwiam się tym strasznieniby postępy są, bo siada sobie na piętach i utrzymuje równowagę na jednej ręce, ale sama nie usiądzie... Poradźcie, co robić...
![]()