reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Dziękuję Kobietki za odzew :tak: wiedziłam że mogę na Was liczyć :-)
Od razu martwię się mniej :tak:
DZIĘKI!!!

Magdziarko - dzięki za radę odnośnie siadania na piętach, będę na to miała baczenie

Dobrusia - pszczelusia :-D

Gorąco się z Wiktorkiem ze wszystkimi witamy!!
Wikuś już wstaje i sobie drepta przy kanapie lub stole.Potrafi pokazac gdzie mama ma nosek i ile ma kłopotów:-).Robi pa pa i brawo no i okropnie boi się papryki z reklamy:-D:-D wtedy pięknie się przytula!!!Wiktorek ma kolegę starszego o jeden dzień i także nie siada sam!Pani doktor mówi,że na każdego maluszka przyjdzie czas, a w przypadku siadania to do dzisiątego miesiąca go ma!!!:-)

Dobrusia-:-):-):-) Mala pszczelarka:-)
Magdziarko-no tak,nie ma co hamowac rozwoju dziecka-zwlaszcza,ze samo sie rwie:-)Brawo Antosiu!:-)

Mój mały stanął dziś w łóżeczku. Był cały zachwycony. Niestety potem się puścił, nie zdążyłam go złapać i wylądował głową na szczebelkach:-( i był straszny płacz. Zaczęłam się zastanawiać, czy jakoś nie zabezpieczyć łóżeczka; właściwie nie wiem czy jest to wogóle możliwe. Robiłyście coś takiego?

dziewczyny nic sie nie martwcie - jedne dzieci szybciej łaża a inne sa bardziej kumate i szybciej gadaja czy sikaja w pieluchy.
Michał NIE robi papa, nie robi kosi kosi, nie pokazuje jaki jest duzy ani jakie ma kłopoty, nie kuma ni w ząb co sie mówi do niego, nie potrafi nic pokazac. Ale tak samo było z Marysia. Po prostu dziecko jak sie czegos zaczyna uczyc to sie cofa w rozwoju w innych umiejetnosciach! Nawet teraz Michał mniej gaworzy. Po prostu obrał sobie za cel nauke chodzenia i koniec. Puszcza sie zawziecie jak stoi i teraz jazda bez trzymanki. Łazi przy meblach i to jest jego priorytet zyciowy hehe. Pewnie jak nauczy sie łazic to z powrotem skupi sie na percepcji i nauce takich stacjonarnych czynności. I tyle.

Dobrochna jestem pełna podziwu jaka z ciebie mądra dziewczynka.
A Stas i Antos tez widze za cel główny sobie obrali łażenie.
Majeczka i polizana pięta jest boska!

Dziewczyny gratuluje umiejętności maluszkom i gratulki dla dumnych mamuś :-D:-D:-D
Mata rozśmieszyłaś mnie tym Dobrusiowym bssssssssyyyyyyyyyyyyyyy
18.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry