reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Margarett - nie przejmuj się, Ingucha ma to samo.

Kąpię ją w wanience włożonej do dużej wanny ale jak się kąpała w dużej wannie z tatą to też była podkówka.
Poza tym basenik malutki na działce to wróg nr 1 (a dostała go od dziedków na urodzinki).
A na wyjeździe każda kąpiel to była histeria. No a przecież nie mogłam dziecka nie wykąpać po plaży:baffled:.

Już widzę jak będzie wyglądało nasze wyjście na basen:szok:.

Może trzeba było od malutkiego z nią chodzić ale niestety coraz to były jakieś przeszkody (czytaj choroby i infekcje:crazy:)

reklama
A ja się chciałam pochwalić co potrafi Ingunia:-): potrafi zrobić kupkę na nocniczku siedząc tył na przód:-D:-D:-D.

A może powinnyśmy założyć wątek: "Co potrafią tatusiowie??":-D:-D:-D

Bo wchodzę dziś rano do pokoju a dziecko wstaje z nocniczka, na którym tatuś ją posadził odwrotnie: oparcie (nieduże ale jednak) miała między nogami a ten ryjek, co normalnie powinna mieć z przodu - za plecami:szok::szok:.

I jeszcze nigdy tak szybko kupki nie zrobiła do nocnika jak dzisiaj:tak::tak:. Chyba jej było średnio wygodnie i chciała jak najszybciej się uwolnić:-D.

A mój Jacek był bardzo zdziwiony jak mu to pokazałam bo, biedaczek, nie zauważył, że nocnik jest na odwrót (albo dziecko:-)).

Asiun Twój mąż ma u mnie mistrza z sadzaniem dziecka na nocniczek.
A moja Dominika chyba się urodziła alpinistą wczoraj wchodziła na łóżeczko ale to jej było mało i weszła na swoje małe plastikowe krzesełko z krzesełka na skrzynie z zabawkami i później na stolik od wieży i chciała jeszcze się na wieże wcisnąć

margarett Dominika ma po kim być alpinistą taka urodzony w górach to i córeczkę ciągnie na wysokości.

A spróbuj Natalkę wsadzić do brodzika ale nie w wanience tylko z w misce ja tak kąpie Dominikę bo nie chce za chiny usiąść w dużej wannie.
Może tak się przekona Nati do brodzika.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry