reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co potrafią nasze dzieci?

reklama
Gratulacje dla wszystkich maluchow:)))
A u nas Maja ma ochote juz sie poszczac jestem przerazona :no: Jak widze jak stoi przy lozku i oglada sie na okolo czego by sie zlapac i zrobic kroczek to mam juz dosc na sama mysl ze ona zacznie tak szybko chodzic.
Dzis zlapala sie chodzika stanela i pchala go idac za nim, naszczescie maz ja asekurowal.

W imieniu Karolinki dziękuję za wszystkie gratulacje! :-)

Magdaleona gratulacje dla Oliwki :tak: moja jak zobaczy jakieś kabelki to też spida dostaje że szok :szok: :-D :laugh2: A z tym stawaniem to na pewno masz rację, mnie mama sadzała za wcześnie i też mam wadę kręgosłupa. Ale wiesz pewnie jak to ciężko :eek: tak super widzieć że sama stoi, często bawi się klęcząc i nie wiem czy tego też muszę jej zabraniać, chyba będę musiała bo kręgosłup to poważna sprawa.
A łóżeczko już dawno mam opuszczone prawie do samego dołu, zapewne chodzi CI o to żeby właśnie obniżyć o jeszcze jeden szczebel :confused:

Margarett byłaś blisko, Karolcia zapragnęła zdobyć Sudocrem nie oliwkę :-D leżał obok i to na niego cały czas patrzyła :-D

Woloszki gratulacje dla Majeczki :tak: pewnie szybciutko będzie chodziła, w każdym razie dąży do tego z całych sił, niestety nie powstrzymasz tego :no: Może będzie pierwszym dzieckiem na kwietniówkach które postawi samo pierwsze kroczki, bo chyba jeszcze żadne tego nie zrobiło, chyba że coś przeoczyłam :confused:

Gratulujemy postępów wszytskim Bobaskom!!!!!
I u nas w koncu ruszyło, Antek zaczął raczkować, jeszcze nie zawsze mu to wychodzi ale powoli, powoli.... chyba jako ostatni ze wszyskich dzieci :-D :-D :-D podłapał tez wstawanie, tylko jak ma cos w zasięgu oka to sie podpiera i próbuje wstać :-) :-) :-)

Jeżeli za pierwsze kroczki można uważać chodzenie dookoła wszystkich boczków w łóżeczku - to Oliwka ma to juz za sobą. Wstaje z jednej strony a potem trzyma się jedną rączką boczku i dawaj raz jedna nóżka raz druga i już jest na drugim końcu łóżeczka i ciągnie misie z karuzelki. Czasami boję cię że wyrwie całą karuzelkę i chyba zaraz będę musiała ją zdemontować z łóżeczka :(

Magdaleona u nas tez jest takie chodzenie. I jak pisalam wczesniej to ona chce juz sie poscic i zlapac sie stolika ktory jest np naprzeciwko jej.
Dzis stanela moze na dwie sekundki albo i dluzej bez trzymanki (ja bylam zszokowana a ona zaskoczona :-D )

Tak, tak stanie bez trzymanki tez jest uskuteczniane - zwlaszcza na pokaz jak ktos jest w pokoju to sie popisue, i 10 sek tak sie giba utrzymujac rownowage

reklama
Woloszki, Magdaleona ale super:tak: Fajnie to musi wyglądać, nie mogę się doczekać jak Karolcia tak będzie robić :-) A macie obniżone łóżeczka do samego dołu? Dziś mój mąż obniżył i trochę jestem zła, bo to jeszcze za wcześnie a Karolcia teraz tak nisko jest :baffled:

Do góry