reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Annte, gratuluję wizyty i córeczki:-). Lubię czytać takie dobre wieści.

Ja jutro do gina, nareszcie bo wczoraj mi twardniał brzuch bardzo i źle się czułam i też mam nadzieję, że obejrzy i powie, że tak musi być. proszę o kciukaski.

reklama
Witajcie kochane .
Właśnie wróciłam z kliniki.
Malenstwo jest zdrowe tyle lekarz powiedział z 3 minutowego podglądu :-D:-D:-D
Serce 147 na min ,kręgosłup łączny i szybko kopie :-D:-D:-D
Podejrzenie na płeć jest 70 % ,więc na razie nie ujawniam .;-);-)
Yuppi łożysko poszło w górę i już nie jest przodujące UFFFFF...
szyjka całkowicie zamknięta i pełna długość .
Jest super :tak::tak::tak:
Dzięki za kciuki .
Przydały się .

Annte, As gratuluję udanych wizyt:)
Ja już też po, maleństwo rozwija się prawidłowo, no i na 99% z mojego królewicza zrobiła się księżniczka:) Jestem przeszczęśliwa:-)
Kończę bo mąż właśnie wchodzi do domu. Dzięki za kciuki:tak:

I ja gratuluję udanych wizyt:-)

annte - pamiętam jak mój M. się na chłopca za pierwszym razem nastawiał, a wyszła dziewuszka bez której teraz nie wyobraża sobie życia, bo to skóra z Niego zdjęta i typowa Córeczka Tatusia:-)

My 29.12. będziemy USG połówkowe mieć i będzie to nasze czwarte.

Ciesze sie, zecwszystko dobrze u was :) ja jeszcze dzisiaj zrobilam sobie wolne. Moze nie powinnam, ale wczoraj kiepsko sie czulam, rano nie moglam sie zwlec i zostalam. Usg mam w piatek rano, tu sie robi 11-13 tydzien, a potem 18-20. U mnie bedzie 19 i 3 dni i bedzie to 6 usg.

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Najważniejsze że wszystko ok. Ja połówkowe będę mieć dopiero w styczniu i też mam nadzieje dowiedzieć się na kogo czekamy:-)

Dostalam wiadomoSc od lekarki, ktora monitoruje mi progesteron. Musze zwiekszyc dawke :( Trudno, to tylko tabletki, choc myslalam, ze mi razej dawke zmniejszy.

reklama
Fajnie ,że wizyty udane ...
Ja mam za tydzień w czwartek połówkowe cieszę się , ale kompletnie nie mam przypuszczeń co tam w brzuszku siedzi:-)

Do góry