reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z seksikiem???

U mnie mineło 6 tygodni w tym tygodniu, więc okres popołogowy minął...Boję się wizyty u lekarza,bo mi też ciągle coś tam leci (i ma dziwny kolor)... Mam nadzieje, ze nic tam nie zostało i że wszystko ok... Mój mężulek mnie wygania do lekarza (tak się o mnie martwi;-)). Ale w poniedziałek pójdę, dla świętego spokoju i zeby już nie słuchać wygłodniałego męża... Ale mówiąc szczerze nie spieszy mi się do przytulanek:no: Nadal jakby obolałą mam tę część ciała... Po cesarce byłoby lepiej:baffled:

reklama
Kaja, pocieszę Cię, że po cesarce wcale nie jest lepiej, przy najmniej u mnie; owszem _TA_ część ciała nie boli, ale boli już parę centymetrów dalej, blizna ciągnie i generalnie trochę się cieszę, że nie byłam jeszcze u lekarza i nie mam oficjalnego zezwolenia na obcowanie z mężem...choć jego już ręce (i nie tylko:-p) świerzbią okropnie, sądząc po zachowaniu i zadawanym codziennie pytaniu: "To kiedy masz tę wizytę u gina"?:-p

ja też mam prawie codziennie zadawane pyatnie kiedy będzie można .. i ponaglanie do wizyty u lekarza, no ale cóz moja Pani doktor ciągle nie odbiera telefonu...Ale niedługo już będę musiała iść bo w przyszłym tygodniu mija 6 tygodni.

przyznajesie bez bicia ze nie wytrzymalam:zawstydzona/y:- mam tylko dzieje ze nie zaowocuje to nowym berbeciem, albo jakimis powiklaniami
hehehe - a jeszcze wczoraj pisałaś, że Cię to nie kręci:-p No to oby bez skutków ubocznych się udało;-)
Ja nadal jakoś bez zbytniego entuzjazmu podchodzę do tej kwestii - nie wyobrażam sobie, jak miałabym wykrzesać z siebie jakikolwiek entuzjazm, skoro w 10 sekund po zakończeniu wieczornego usypiania małej, sama padam bez życia a same prawdopodobieństwo zajścia w kolejną ciążę napawa mnie niekłamanym przerażeniem - wygląda na to, że Flora zadziała lepiej antykoncepcyjnie niż jakiekolwiek medykamenty:-D

reklama
Byłam dzis na wizycie kontrolnej,gin powiedziala ze tam w srodku wszystko wyglada jakbym wogle w ciązy nie byla:), a blizny prawie nie widac i nie mam nic stosowac do jej smarowania,dostałam tez recepte na cerazette-tabletki anty i od dzis bede je brala i od dzis zaczniemy z mezem normalnie "funkcjonowac":-D:-D
ktoras z was bierze te tabletki lub brala??

Do góry