• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
aph, załużcie może jakis klub, ja bym sie chętnie też dopisała, ale niestety nie mam takich snów. A szkoda, bo w gruncie rzeczy przyznacie, że to fajne. ;-)

hmm czy ja wiem czy to fajne, sa takie realistyczne ze jak sie przebudze to cala spocona jestem i taks ie zastanawiam czy nic glupiego przez sen nie robie :-) masakra, chyba dzisiaj wieczorem zmolestuje meza bo juz globulki sie skonczyly :-)

ja jak juz mi sie trafi taki sen nie mam wyrzutów sumienia, że robię coś złego, bo wmówiłam sobie, że nie mam nad tym kontroli, nie dzieje się tak dlatego, że tego chcę- to w końcu tylko sen a nie real. Fakt, pierwszy moment po przebudzeniu jest nieciekawy, ale staram sie przypomnieć sobie wszystko co wyśniłam- może przyśni mi się coś, co będę mogła naprawdę wykorzystać? Fajnie by było:-p :-) ;-)

Asiorek ja to ten moj brzuchol to wszedzie widze. :szok:
Tynka mnie tez boli spojenie i przy przepychaniu tez boli, co mam robic?? :szok: Do lekarza ide dopiero 6.11, no chyba, ze powinnam isc wczesniej, jest to cos groznego?

A ja to chyba już z tą wiernością przesadzam .... już kilka tego typów snów mi się zdarzyło, ale odmawiam, bo .... przecież Jarek kochany i tego typu ble ble blle .... eh ;-)

reklama
Asiorek w snach nie mam brzuszka i jestem zwinna jak kocica hehehhe:-D :-D :-D

Aph serio Cie boli? moze pojdz wczesniej do Pana doktora, ja mam wizyte w srode na 17.30, wpuscilabym Cie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry